A fost ,,la înălțime” în etapa a 4-a

A fost ,,la înălțime” în etapa a 4-a

,,A fost la înălţime pe toată durata jocului de pe Ion Oblemenco. Este un fotbalist de bază şi în sistemul gândit de Mehmet Topal”. Așa a descris lpf.ro, siteul oficial al Ligii Profesioniste de Fotbal, evoluția lui Marian Huja, fundașul Petrolului, în disputa de la Craiova. Grație evoluției româno-portughezul a fost ales în echipa etapei a 4-a din Superliga.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Iată primul 11:Popescu (Universitatea Craiova)- Râpă (UTA Arad), Masoero (Universitatea Cluj), Huja (Petrolul Ploiești), Opruţ (Dinamo) – Popescu (Universitatea Cluj), Grameni (Farul Constanța), Nistor (Universitatea Cluj) – Iancu (Farul Constanța), Politic (Dinamo), Costache (UTA Arad). Antrenor: Ovidiu Sabău (Universitatea Cluj).

Huja își dorește să aibă o evoluție bună+victorie și în înfruntarea cu U Cluj. Duelul petrolisto-clujean se va disputa luni, 12 august, ora 19.00, pe stadionul „Ilie Oană”. Biletele pentru acest meci pot fi procurate de pe www.iabilet.ro (aici), iar, în format fizic, vor fi disponibile la casa stadionului „Ilie Oană” după cum urmează:

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

– sâmbătă, 10 august: orele 10.00 – 18.00;
– duminică, 11 august: orele 10.00 – 18.00;
– luni, 12 august: orele 12.00 – 20.00.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Prețurile biletelor vor fi următoarele:

– Peluze: 15 lei;
– Tribuna 2: 35 lei;
– Tribuna 1: 45 lei;
– Tribuna 0: 60 lei.

Vă reamintim faptul că la meciul de luni, 12 august, accesul se va face și pe baza biletelor vândute anterior partidei cu Rapid București, fiind necesară prezentarea acestora în momentul intrării pe stadion.Sursa:lpf.ro/fcpetrolul.ro

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191