Ieri a semnat și azi joacă

Ieri a semnat și azi joacă

Fundașul central Hasan Jahic a semnat ieri cu Petrolul și astăzi va juca în amicalul cu Dinamo care se va disputa, după-amiază, la Săftica. În vârstă de 23 de ani, Jahic a semnat cu Petrolul Ploiești un acord valabil pe un sezon, cu opțiune de prelungire pentru încă un unul. Născut în Norvegia, dar având și cetățenie bosniacă, Hasan a și participat la un prim antrenament alături de „lupi”. Jucător de picior drept, cu o înălțime de 1.93 m, apărătorul a evoluat ultima oară în Cehia, la FK Pribram, echipă cu care a retrogradat în eșalonul trei.

Echipa de seniori va avea meci oficial la începutul săptămânii viitoare în timp ce echipele de juniori vor începe campionatele în week-end. La Liga de Tineret, în prima rundă, Petrolul va juca, pe teren propriu, cu Csikszereda Miercurea Ciuc. Partida va avea loc duminică, 11 august, de la ora 12.00, pe stadionul ,,Chimia”, din Brazi.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

În ediția 2024/2025, în care regăsim echipele celor mai bune cluburi în Clasificarea Academiilor de Copii și Juniori 2024 realizată de FRF, vor putea juca fotbaliști născuți în 2007 sau mai tineri plus maximum 3 fotbaliști U21 eligibili pentru naționalele României (născuți după 1 ianuarie 2002). După disputarea partidelor din cele două serii de câte 12 echipe, dueluri într-o singură manșă, începând cu 27 octombrie 2024 se va trece la play-off și play-out, unde se joacă în sistem tur-retur.

După acest joc, de la ora 14.00, se vor întâlni aceleași echipe ale celor două cluburi dar la Liga Elitelor U17. La Liga Elitelor U16, Petrolul va începe tot acasă și va juca sâmbătă, 10 august, de la ora 12.00, cu Progresul Spartac. Două ore mai târziu aceleași grupări se vor înfrunta la nivelul U15. La Liga Elitelor U14, Petrolul va juca în prima etapă, în deplasare, la Chindia Târgoviște. Partida se va disputa pe 11 august, de la ora 16.00, și tot în aceași zi, dar de la 17.30, cele două cluburi vor evolua la nivelul U13. Sursa:fcpetrolul.ro

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191