Poliția Locală, în control! Ploiștiul are 64 de „zone negre” unde se depozitează ilegal deşeuri

Poliția Locală, în control! Ploiștiul are 64 de „zone negre” unde se depozitează ilegal deşeuri

Polițiștii locali din Ploiești desfășoară, în această perioadă, acțiuni pentru depistarea și sancționarea persoanelor care abandonează deșeuri menajere, resturi vegetale, materiale de construcții, electrocasnice și mobilier uzat pe domeniul public, în locuri neautorizate.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Polițiștii locali au identificat peste 64 de zone vulnerabile, respectiv intersecții de străzi și terenuri aflate cu preponderența la periferia orașului, unde se depozitează frecvent deșeuri.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

De la începutul anului, polițiștii locali au aplicat un număr de 402 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 159.150 lei, celor depistați în timp ce abandonau deșeuri pe domeniul public.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Totodată, Poliția Locală Ploiești a făcut verificări în mai multe zone pentru identificarea proprietarilor de imobile care nu au contracte de salubritate încheiate cu operatorul autorizat

În acest sens, au fost aplicate mai multe sancțiuni contravenționale. În plus, polițiștii locali au întocmit somații prin care se comunică proprietarilor obligativitatea pe care o au de a încheia contracte cu operatorul autorizat în municipiul Ploiești, în vederea preluării deșeurilor menajere și asimilabile acestora, în caz contrar urmând să fie sancționați contravențional.

Sursa

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191