A murit Adrian Ionică, directorul Liceului Tehnologic din Boldeşti-Scăeni şi fost inspector şcolar

A murit Adrian Ionică, directorul Liceului Tehnologic din Boldeşti-Scăeni şi fost inspector şcolar

Directorul Liceului Tehnologic „Teodor Diamant” din Boldesti-Scaeni, Adrian Ionica, s-a stins din viata, astazi.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Anuntul a fost facut de Inspectoratul Scolar Prahova, unde Adrian Ionica a ocupat, in trecut, functia de inspector adjunct.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

„Inspectoratul Școlar Județean Prahova își exprimă profundul regret pentru pierderea domnului director al Liceului Tehnologic „Teodor Diamant” din Boldești-Scăeni, Adrian Ionică, fost Inspector Școlar General Adjunct, care a slujit cu distincție și devotament sistemul educațional prahovean.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Domnul Adrian Ionică a fost un exemplu de profesionalism și dedicare, contribuind semnificativ la dezvoltarea și îmbunătățirea actului educațional în județul nostru. Prin munca sa neobosită și prin integritatea de care a dat dovadă, a lăsat o moștenire valoroasă în comunitatea educațională.

În aceste momente de profundă tristețe, transmitem sincere condoleanțe familiei îndoliate, colegilor și tuturor celor care l-au cunoscut și apreciat. Gândurile noastre se îndreaptă către cei apropiați, în speranța că vor găsi puterea de a trece peste această grea încercare.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a transmis ISJ Prahova.

Dumnezeu sa il ierte! Condoleante familiei indurerate!

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191