De câți bani ai nevoie dacă vrei să mergi în Dubai. Noi reguli la aeroport pentru turiști

De câți bani ai nevoie dacă vrei să mergi în Dubai. Noi reguli la aeroport pentru turiști

Dacă plănuiești să vizitezi Dubaiul în perioada următoare, trebuie să fii la curent cu noile cerințe impuse de autoritățile aeroportuare. Începând din luna mai a acestui an, turiștii care merg acolo trebuie să aibă o sumă exactă. Iată de câți bani este vorba.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Începând din luna mai a acestui an, autoritățile aeroportuare din Dubai au introdus noi reguli pentru turiștii care aleg să viziteze acest emirat.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Suma de care au nevoie turiștii care își doresc să meargă în Dubai

Potrivit noilor reglementări, vizitatorii trebuie să dispună de o sumă minimă echivalentă cu 3000 dirhams, aproximativ 3,722 lei românești, pentru a putea intra în Dubai. Această sumă poate fi prezentată sub formă de numerar, card de debit sau card de credit.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

În plus, turiștii care dețin un card Visa trebuie să prezinte și un bilet de întoarcere valabil, precum și o dovadă a rezervării pentru șederea lor în Dubai. Aceste măsuri sunt menite să asigure că vizitatorii au suficiente resurse financiare pentru a acoperi cheltuielile de bază în timpul sejurului lor și pentru a preveni problemele legate de imprevizibilitatea situației financiare a acestora.

Astfel, dacă plănuiești o călătorie în Dubai, asigură-te că ai suma necesară la dispoziție și documentele necesare pentru a te conforma noilor reguli. Aceste cerințe sunt parte dintr-o serie de măsuri menite să faciliteze controlul și gestionarea eficientă a fluxului de turiști în acest destinație populară.

Motivul pentru care Brigitte Pastramă a ales să se mute în Dubai

Într-un interviu exclusiv pentru „Xtra Night Show”, Brigitte Pastramă a explicat că această schimbare importantă în viața sa a fost determinată în principal de dorința de a oferi fiicei sale, Sara, cele mai bune oportunități educaționale și un mediu propice pentru dezvoltarea ei personală.

Brigitte Pastramă a subliniat că fiica ei se adaptează excelent în noul său mediu și că performanțele sale școlare sunt deosebit de bune.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191