Alessandra Stoicescu, pentru prima dată la un festival împreună cu fiica ei. Sara a împlinit de curând cinci ani. Cum este în rolul de mamă

Alessandra Stoicescu, pentru prima dată la un festival împreună cu fiica ei. Sara a împlinit de curând cinci ani. Cum este în rolul de mamă

Alessandra Stoicescu are o fetiță cu soțul ei, Sergiu Constantinescu, bărbatul cu care s-a căsătorit în urmă cu zece ani. Cei doi au sărbătorit-o de curând pe fiica lor, Sara, care a împlinit cinci ani și despre care prezentatoarea de la Observator spune că are o personalitate puternică.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Se numără printre cele mai apreciate prezentatoare de știri din România, dar are și o familie frumoasă. Alessandra Stoicescu și soțul ei, Sergiu Constantinescu, sunt împreună de ani buni, iar viața lor s-a schimbat complet de când a apărut pe lume Sara, fetița lor, care a împlinit de curând cinci ani.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Alessandra Stoicescu, pentru prima dată la un festival împreună cu fiica ei, Sara

Chiar dacă spune că, de obicei, nu merge la festivaluri, Alessandra Stoicescu a mers împreună cu fiica ei, Sara, la festivalul din Capitală care are loc zilele acestea. Prezentatoarea de la Observator spune că fetița a fost cucerită de atmosfera de acolo, de aici și faptul că i-a spus mamei că și-ar dori să mai vină și în ultima zi de festival.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Micuța are o personalitate puternică

Alessandra Stoicescu mai spune că își dorește să o obișnuiască pe fetița ei cu atmosfera de la festivaluri și este convinsă că vor veni și în anii următori. Întrebată dacă fiica ei este genul de copil cuminte, prezentatoarea a declarat că Sara își dorește ca mereu lucrurile să se întâmple așa cum vrea ea și că încearcă, atunci când este posibil, să îi facă pe plac.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191