Insula Iubirii, 12 august 2024. Ispita Diandra, ceartă cu Andrei, după ce l-a auzit spunând că o iubește pe Cristina! Cei doi au dormit separat

Insula Iubirii, 12 august 2024. Ispita Diandra, ceartă cu Andrei, după ce l-a auzit spunând că o iubește pe Cristina! Cei doi au dormit separat

Diandra s-a certat cu Andrei, după ce l-a auzit spunând că o iubește pe soția lui! Ispita a fost deranjată și i-a atras atenția! Cei doi au dormit pentru prima oară separați. Iată ce au discutat în mașină.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Andrei s-a îndrăgostit de Diandra, după ce a venit să o testeze pe soția lui, Cristina, la Insula Iubirii. El și ispita s-au certat din nou!

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

O nouă ceartă între Andrei și Diandra

Tensiuni majore au apărut între Diandra și Andrei după ce aceasta l-a auzit pe partenerul său afirmând că o iubește pe Cristina. Totul a avut loc după ce cei doi s-au îndreptat spre mașină, iar ispita l-a auzit discutând cu un reporter despre compatibilitatea dintre el și soția lui.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Vizibil afectată, Diandra l-a confruntat pe Andrei, acuzându-l că nu este pe deplin prezent în relația lor și exprimându-și nemulțumirea.

Reacția lui Andrei

Andrei a încercat să clarifice situația, explicând că discuția sa cu Anda se referea la relația sa cu Cristina, subliniind că, deși se iubesc, sunt incompatibili. El a ținut să precizeze că îi vrea binele soției sale.

Cu atât mai mult, Andrei este de părere că este normal ca Diandra să „interpreteze”, asta pentru că ține la el și o doare.

Cei doi au stat departe unul de celălalt și este pentru prima oară când nu discutat.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191