O pasă cât o ratare cu poarta goală

O pasă cât o ratare cu poarta goală

Finalul partidei Petrolul Ploiești – U Cluj a venit cu un oftat prelung din partea suporterilor. Asta pentru că decarul Petrolului, Mario Bratu, a ratat o pasă decisivă în fața porții acolo unde se aflau debutanții Baiano și Bempah gata să puncteze decisiv. Numai că serviciul lui Bratu a fost total greșit spre disperarea tribunelor. Reacțiile la acea execuție au fost amplificate și de faptul că era ultima fază a meciului și ce poate fi mai entuziasmant decât să marchezi atunci?

Tot micuțul mijlocaș a fost la originea unei alte ocazii petroliste însă atunci centrarea a fost bunicică, Huja a deviat cu capul în genunchiul lui Baiano, iar Gertmonas a scos cu greu. Mai ușor a scos Zima capul lui Cristea, o fază petrecută tot spre finalul partidei. Apropo de portarul Petrolului, Lukas Zima, nu pricep de ce, la aproape fiecare meci, nu se grăbește să repună mingea în joc atunci când situația o impune. Petrolul se putea impune dacă Denis Radu șuta plasat în prima parte, la fel și Gicu Grozav, dar tot la fel de bine Thiam putea marca, însă Zima nu a fost de acord.

Cred că lumea fotbalului este de acord că Petrolul arată din ce în ce mai impunător. Mai ales după aparițiile în ofensivă ale fotbaliștilor Fabricio Baiano și Nana Bempah. Cei doi au forță și viteză, la fel și Keita la mijloc. Francezul se completează bine cu Jyry, o să revină și Irobiso, prezent la meciul de aseară, iar pe “fund” cei patru, plus portarul, dau siguranță.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Din păcate, Petrolul suferă în ofensivă, doar două goluri în cinci partide. După meci, atacantul Alexandru Tudorie a recunoscut că sunt datori în această privință, dar lucrează în acest sens. Tudorie și ceilalți pot reanima atacul începând cu etapa viitoare atunci când Petrolul va juca, în deplasare, la Unirea Slobozia. Partida se va disputa vineri, 16 august, de la ora 19.00, la Clinceni. Sursa foto:fcpetrolul.ro/gheorghe fluster

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191