Dana Badea și Alin s-au despărțit, la scurt timp după ce au ieșit din arest! Influencerița trece prin momente grele

Dana Badea și Alin s-au despărțit, la scurt timp după ce au ieșit din arest! Influencerița trece prin momente grele

O nouă despărțire neașteptată în showbiz-ul românesc! Dana Badea și iubitul ei, Alin, s-au despărțit la scurt timp după ce au ieșit din arest. Influencerița a făcut declarații cu ochii în lacrimi despre motivele separării celor doi.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Dana Badea și Alin trec pritnr-o perioadă dificilă. La scurt timp după ce au ieșit din arest, cei doi au luat decizia de a pune punct relației de iubire.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Anunțul a fost influenceriță, pe rețelele de socializare, care a dezvăluit și de ce povestea lor de dragoste a luat sfârșit.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Dana Badea și Alin s-au despărțit

Influencerița și iubitul ei au primit mai multe lovituri în ultima perioadă. Recent au fost eliberați din arest, iar acum trec peste o nouă încercare a vieții. Dana Badea a confirmat faptul că ea și Alin nu mai formează un cuplu și au decis să se despartă.

Conform declarațiilor ei, Dana Badea a primit mai multe mesaje din partea fanilor, astfel că a decis să anunțe public că ea și Alin nu mai formează un cuplu. Dana Badea trece prin clipe grele și a făcut declarații în lacrimi despre separarea de Alin. Aceasta este vizibil afectată de situația în care se află.

Influencerița a dezvăluit motivele despărțirii

Dana Badea a vorbit deschis despre separarea de Alin și a spus că a fost o decizie de comun acord, după ce au ajuns la concluzia că nu mai se înțeleg și nu mai pot fi fericiți împreună. Dana Badea a spus că nu va face comentarii răutăcioase despre Alin, astfel că fanii lor să nu se aștepte la acest lucru.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191