Încălzirea pentru campionat se face în cupă

Încălzirea pentru campionat se face în cupă

CSM Petrolul Ploiești se va încălzi pentru noul sezon din Liga Națională de Baschet Masculin cu meciuri în Cupa României. Jocurile din primele două tururi ale Cupei României, rezultate în urma tragerii la sorți desfășurate astăzi la sediul Federației Române de Baschet propune 12 meciuri. Partidele din primele două tururi se vor juca în manșă unică, pe 9 și, respectiv, pe 14 septembrie. Trupa ploieșteană va întâlni în prima manșă pe CSM Târgu Jiu meciul urmând să se dispute, pe 9 septembrie, în fief-ul oltenilor. Dacă baschetbaliștii Petrolului vor trece de olteni în faza următoare vor juca, pe teren propriu, cu Corona Brașov.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

În primul tur se vor desfășura următoarele partide după cum urmează:

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

CSM Galați – Știința București(învingătoarea va întâlni CSM Târgu-Mureș în turul următor)

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

CS Vâlcea – Total Sport (învingătoarea va întâlni SCM Craiova)

Steaua București – CSU ASE (învingătoarea va întâlni SCM Timișoara)

CSM Târgu-Jiu – CSM Petrolul Ploiești (învingătoarea va întâlni Corona Brașov)

Anul trecut pe vremea aceasta trupa ploieșteană era aproape de reunirea lotului. Numai că acum conducerea nu a anunțat nici un transfer singurele certitudini fiind plecările lui Bogdan Popa la BC CSU Sibiu și a lui Kenneth Funderburk la Sporting Lisabona. Noul sezon din LNBM va debuta pe 21 septembrie gruparea petrolistă urmând să joace, în deplasare, la CSM CSU Oradea.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191