Schimbare la Petrolul: Irobiso a revenit, Berisha a plecat

Schimbare la Petrolul: Irobiso a revenit, Berisha a plecat

Okechukwu Irobiso a revenit la Petrolul urmărind “pe viu” cum echipa a suferit în ofensivă, în disputa cu U Cluj. ,,Iro” revine pentru a treia oară în haita petrolistă și își dorește să aline suferința atacului și să bucure fanii cu cât mai multe goluri în porțile adverse. După jocul cu clujenii, antrenorul Sanjin Alagic declara la conferința de presă că speră ca odată cu revenirea lui Irobiso ocaziile create să se transforme în cât mai multe reușite. Pe de altă parte, venirea lui Albin Berisha la Petrolul nu a fost o reușită, dovadă randamentul, dar și atitudinea kosovarului. Astăzi, clubul ploieștean a anunțat oficial că a ajuns la un acord cu nemții de la Hansa Rostock pentru transferul definitiv al jucătorului.

După remiza cu U fotbaliștii Petrolului erau cătrăniți din cauza rezultatului, dar și a faptului că lumea fotbalului nu îi respectă. Veteranul Paul Papp a declarat, dupa meci, ca Petrolul este considerată o echipă slabă și nu are „față” de play-off:,, Am aratat ca suntem o echipa bunicica, cu niste baieti care vor sa mai spuna ceva in fotbalul romanesc, niste baieti seriosi care isi vad de treaba si ar trebui apreciati mai mult de toata lumea din Romania, nu doar din Ploiesti si ma refer aici la autoritati. Cum se spune, noi aici in vestiar ne ducem crucea si aratam si dam dovada de mare caracter. Am avut un public de victorie si sper ca macar ei sa fie alaturi de noi”, a declarat Papp.

Alexandru Tudorie:,,Gândim pozitiv pentru că am luat un punct în fața unei echipe bune a campionatului. Ne gândim la meciul viitor pentru că este un meci important din care trebuie să luăm neapărat cele trei puncte. Am văzut că s-a tot scris că ne batem la retrogradare, dar eu cred că nu o să fie așa deoarece am demonstrat în aceste meciuri. Suntem o echipă bună, suntem un grup bun, cu un antrenor bun și eu spun că ne vom bate la play-off.”, a afirmat Tudorie după partidă.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Colegul lui Papp din defensivă, Marian Huja, a fost inclus de Liga Profesionistă de Fotbal în formația ideală a rundei, datorită intervențiilor precise și a evoluției bune din meciul cu Universitatea Cluj. După 5 etape, Petrolul se menține pe locul 8 în Superliga, cu 6 puncte.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191