Clubul Sportiv Județean Prahova se dezvoltă rapid!

Clubul Sportiv Județean Prahova se dezvoltă rapid!

Clubul Sportiv Județean Prahova se dezvoltă cu gândul la performanță. Începând cu sezonul viitor CSJ Prahova va avea echipă și în Liga 1 de baschet feminin! Conform conducerii clubului, o generație de succes, cu multiple performanțe la nivel de junioare, era în pericol de dispariție astfel că a fost preluată de clubul susținut de Consiliul Județean Prahova. Trupa antrenată de Loredana Munteanu va activa în eșalonul secund, dar și în Cupa României. Recent, cu ocazia Campionatului European feminin Divizia B, s-a desfășurat la Sala Sporturilor Olimpia tragerea la sorți a jocurilor din primul tur al ediției 2024-2025 a Cupei României.

La acest nivel, regulamentul prevede ca reprezentantele țării noastre în competițiile europene FIBA (CSM CSU Constanța, Sepsi SIC Sfântu Gheorghe, Universitatea Cluj-Napoca) să evolueze direct în turul al doilea al Cupei României. În urnele pentru tragerea la sorți a jocurilor din primul tur au fost introduse numele a șapte echipe: FCC UAV Arad, CSM Târgoviște, Rapid București, CSM Alexandria (capi de serie), Agronomia București, Sportul Studențesc București, CS Județean Prahova. Sorții au decis următoarele meciuri:

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

FCC UAV Arad – Sportul Studențesc București
CSM Târgoviște – Agronomia București
Rapid București – CS Județean Prahova

Cele două manșe ale întâlnirilor din primul tur al Cupei României la baschet feminin sunt programate pe 18 și 25 septembrie 2025. Și la nivel masculin, CSJ Prahova vrea să se dezvolte pe plan baschetbalistic. Cătălin Burlacu are misiunea să formeze o echipă formată din tineri ploieșteni și prahoveni care va juca în Liga 1. Mai mult, începând cu sezonul viitor, CSJ Prahova va avea grupe de junioare și la volei feminin ce vor juca în campionatele naționale.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191