A mutat aurul în palmares!

A mutat aurul în palmares!

Sportivii secţiei de şah a CSM Ploieşti au participat, recent, la cea de-a 22-a ediţie a Campionatul Uniunii Europene de Şah de Cadeţi (U8-U14), competiţie desfăşurată în Cehia. După 9 zile de concurs un șahist de la clubul municipal a avut un parcurs de nota 10. Alexandru Constantinoiu a obţinut medalia de aur la categoria „U14”, în timp ce Melania Grigore (8 ani) a ocupat locul al 4-lea la categoria „U10”, la egalitate de puncte cu câştigătoarea medaliei de bronz.

La competiţia organizată de Federaţia de Şah a Republicii Cehe, sub patronajul Federaţiei Europene de Şah, România a fost reprezentată de nouă sportivi, delegaţia „tricoloră” fiind condusă de antrenorul coordonator al secţiei de şah de la CSM Ploieşti, Petre Grigore.

Cele mai bune clasări le-au avut și sportivii de la CS Petrolul Ploiești. Recent, ei au participat la Campionatul Național de Sprint și Cupa României la patinaj viteză role, care a avut loc la Brașov. Aceștia au patinat cu viteză spre podiumul de premiere reușind următoarele clasări:

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

2 locuri I prin: Felea Eufimia – juniori D1, Felea Ioan – juniori F2.

4 locuri II prin: Mereuță Alexandru – juniori C, Avramescu Alessia – juniori D2, Găinușă Soraya Gabriela – juniori D1, Popa Amalia – juniori E1.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

3 locuri III prin: Șerban Luca – juniori B, Radu Călin – juniori D1, Soare Efrem – juniori E1.

Podiumul Cupei României a fost ocupat de următoarele cluburi: locul I – CS Corona Brașov, locul II – CSU Brașov, loc III – CS Petrolul Ploiești. La cele două competiții au participat 11 cluburi: CSS Sibiu, CSM Sibiu, CSS Viitorul Cluj, CS Universitar Cluj, Clubul Sportiv Corona Brașov, CSM Brașov, CSU Brașov, CSM Mureșul Tg Mureș, Speed Club Mureșul, CSM Ploiești și CS Petrolul Ploiești.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191