Kadîrov susține că a primit de la Elon Musk o Tesla Cybertruck. I-a montat o mitralieră și o trimite pe front. „Elon, mulțumesc!”

Kadîrov susține că a primit de la Elon Musk o Tesla Cybertruck. I-a montat o mitralieră și o trimite pe front. „Elon, mulțumesc!”

Liderul cecenilor, Ramzan Kadîrov, susține că a „primit” un Cybertruck de la Elon Musk, scrie site-ul Meduza, care citează canalul de Telegram al acestuia.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Liderul cecenilor spune că a instalat o mitralieră pe acoperiș și a promis că va trimite mașina în prima linie.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Kadîrov a scris că „a primit un Cybertruck de la respectatul fondator Tesla, Elon Musk”, încercând să acrediteze idée că este vorba de un cadou.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Dealtfel, Ramzan Kadîrov a și publicat imagini cu el conducând un Cybertruck în Groznîi. Pe acoperișul mașinii a fost instalată o mitralieră.

“O mașină foarte confortabilă. Pe baza unor astfel de caracteristici excelente, camionul cibernetic va fi trimis în curând în zona Districtului Militar de Nord-Est, unde va fi solicitat în condiții adecvate. Sunt sigur că această „fiară” va aduce o mulțime de beneficii soldaților noștri”, a scris el.

În postare, Kadîrov a scris: „Elon, mulțumesc!”

„Aşteptăm viitoarele dvs produse care ne vor ajuta să încheiem operaţiunea militară specială”, a scris Kadîrov, folosind termenul oficial utilizat de Rusia pentru a se referi la războiul pe care l-a declanşat în Ucraina.

Până în prezent nu a existat o reacţie din partea Tesla la înregistrarea video difuzată de liderul cecen.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191