A numit-o sufletul lui pereche pe Ema Uta, dar acum îi dă târcoale Caterinei! Alex Bodi a făcut un gest total neașteptat | FOTO

A numit-o sufletul lui pereche pe Ema Uta, dar acum îi dă târcoale Caterinei! Alex Bodi a făcut un gest total neașteptat | FOTO

Viața amoroasă a lui Alex Bodi devine uun subiect din ce în ce mai controversat! A spus despre Ema Uta că o iubește și este sufletul lui pereche, dar acum se pare că încearcă să îi intre din nou în grații Caterinei! Iată gestul afaceristului care a creat confuzie!

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

S-a despărțit de Ema Uta, iar la scurt timp s-a afișat în pat, în ipostaze incendiare, alături de Caterina. După vacanța din Mykonos, cei doi s-au despărțit, iar Alex Bodi s-a întors în Grecia, acolo unde se afla și Ema Uta. Acum, însă, s-a produs o răstunare de situație la care puțini se așteptau!

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Alex Bodi a făcut un gest controversat față de fosta iubită, Caterina

Deși i-a făcut declarații de dragoste Emei Uta și a vorbit despre ea cum rar a vorbit despre vreo femeie, Alex Bodi pare că își încearcă norocul cu Caterina. Afaceristul o urmărește din nou pe rețelele de socializare, tânăra de 20 de ani făcând parte din lista scurtă de doar cinci persoane pe care le urmărește.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

În aceste momente, Caterina se află în Dubai, în timp ce Alex Bodi a făcut o vizită până în Mamaia, iar mai apoi s-a întors în București.

Rămâne de văzut ce intenții are afaceristul cu tânăra de 20 de ani și dacă va încerca sau nu să o recucerească! Gestul său a stârnit multe semne de întrebare în ceea ce privește viața lui amoroasă.

Ce spunea Alex Bodi despre Ema Uta

Alex Bodi a vorbit la superlativ despre Ema Uta, iar declarațiile lui i-ar emoționa chiar și pe cei mai insensibili! Afaceristul a spus despre ea că este sufletul lui pereche, iar Ema Uta ar ști că el o iubește.

Se pare că nicio declarație nu a putut să o convingă pe Ema Uta să se întoarcă la el, căci cei doi nu au mai fost văzuți împreună. Inclusiv de ziua ei de naștere, make-up artistul a sărbătorit în lipsa lui Alex Bodi.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191