Semne bune apărarea are

Semne bune apărarea are

Formația de handbal feminin CSJ Prahova începe să dea semne bune în apărare. Acestea au apărut înt-unul din cele două teste ce au avut loc la sfârștitul săptămânii trecute atunci când formația prahoveană s-a deplasat la Târgu Jiu pentru o dublă verificare cu CSM-ul antrenat de Liviu Andrieș. Au fost două meciuri bune de pregătire, disputate în ritm de prima ligă ceea ce le-a prins bine jucătoarelor Prahovei. În primul joc, acestea au evoluat decent în ofensivă, dar cu destule mingi pierdute. Greșelile neforțate au continuat și în al doilea test numai că acestea au fost “acoperite” de o defensivă așa cum își dorește staff-ul tehnic format din Adi Chiruț, Robert Comendant, Alina Dumitru și Iulian Emancipatu.

A fost un joc special pentru Diana Andrița care a evoluat la ea acasă având familia în tribună. Și pentru portărița Bianca Voicilă, mezina lotului, este o perioadă specială deoarece este primul an când face pregătirea specifică doar cu echipa de senioare. La acest moment, susține antrenorul secund Comendant, este normal ca echipa să facă anumite greșeli, dar care trebuie eliminate până la startul noului sezon. Pentru gruparea susținută de Consiliul Județean Prahova urmează o nouă săptămână cu antrenamente la capătul căreia va disputa o nouă dublă de verificare, tot în Oltenia, dar la SCM Craiova.

Diana Andrița:,,La acest moment încă nu suntem omogenizate și de aici numeroasele greșeli. Mai este presiunea, am jucat cu o echipă tare, din Liga Florilor și mai intervin emoțiile. Cu toate aceastea consider că am făcut două meciuri de verificare bune. Pentru mine au fost și alte emoții deoarece am jucat acasă, familia mi-a fost alături și m-a susținut, a fost ceva plăcut.”

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Bianca Voicilă:,,Am emoții la antrenamente, iar acestea cresc atunci când este meciul. Pentru mine este bine că am colege drăguțe care mă ajută, îmi explică la fel ca și antrenorii de portari. Dacă greșesc aceștia mă încurajează. Pentru mine antrenamentele sunt solicitante, atât fizic cât și psihic, însă cred că m-am descurcat și vreau să evoluez din ce în ce mai bine. La meciuri este ceva deosebit deoarece am în față adversare foarte valoroase, din Liga Florilor, emoțiile sunt intense, dar trebuie să mă controlez și să fiu atentă la fiecare minge.”

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Robert Comendant:,,Lucrăm la omogenizarea lotului, vârful de formă încă nu este atins astfel că mai apar greșeli, însă de aceea avem antrenamente, dar și teste la fiecare sfârșit de săptămână. Cu ajutorul acestora trebuie să reglăm ceea ce nu merge și să îmbunătățim ceea ce funcționează. Este perioada în care oferim minute tuturor fetelor ca să vedem potențialul lor, dar și pentru a forma un grup de 16 jucătoare cât mai competent”.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

CSM Tg-Jiu – CSJ Prahova 33-22 (20-12)
Prahova: Tymoshenkova, Ivașcu, Paraschiv, Voicilă – Buric 6 goluri, B. Berbece 3, Cîrjan 3, Sava 2, Andrița 2, Sărățeanu 2, Alexandru 1, Beșleagă 1, Dumitrașcu 1, Petre 1, Stoleru, Striukova, Băcăoanu, Epureanu, A.Berbece, Krsnik.

CSM Tg-Jiu – CSJ Prahova 24-20 (12-8)
Prahova: Paraschiv, Ivașcu, Tymoshenkova, Voicilă – Andrița 4 goluri, Striukova 4, Beșleagă 2, Sava 2, Băcăoanu 2, Cîrjan 1, Petre 1, A. Berbece 1, Epureanu 1, Buric 1, Sărățeanu 1, Stoleru, Alexandru, B. Berbece, Krsnik, Norocea.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191