Rădulescu și Tudorie au avut momente de glorie

Rădulescu și Tudorie au avut momente de glorie

Mihnea Rădulescu și Alex Tudorie au avut momentele lor de glorie în meciul cu Unirea Slobozia. Ei au punctat în premieră pentru Petrolul, în prima ligă,fiind cei care au adus toate punctele la Ploiești. Rădulescu a egalat pe tabelă după ce a reluat foarte frumos, cu stângul, la colțul lung, iar Tudorie a înscris din careul mic la colțul lung datorită insistenței lui Bempah Akosah care a înțepat balonul către atacantul petrolist cu toată opoziția fundașului și acesta nu a iertat apărarea ialomițeană.

Tânărul mijlocaș i-a dedicat victoria tatălui său cu ocazia zilei de naștere, iar colegul său mai experimentat, Tudorie, nu mai marcase din martie 2024, iar prin acest gol și-a mai șters din datoriile de atacant. El poate veni pe plus dacă va marca în următoarele partide, iar proxima ocazie va fi vineri, 23 august, atunci când Petrolul Ploiești va întâlni Oțelul Galați, pe teren propriu. Partida va începe la ora 19.00, iar biletele pentru acest meci sunt disponibile acum pe site-ul iabilet.ro, iar casele de bilete vor funcționa conform următorului program:

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

• Miercuri: 10:00 – 18:00

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

• Joi: 10:00 – 18:00

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

• Vineri: Începând cu 12:00 – 20:00 (startul celei de-a 2-a reprize)

Prețurile biletelor vor fi următoarele:

– Peluze: 15 lei;

– Tribuna 2: 35 lei;

– Tribuna 1: 45 lei;

– Tribuna 0: 60 lei.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191