Pepe și Horia Brenciu au făcut spectacol la botezul fiului Vlăduței Lupău! Nașa Andra a dansat până în zori | VIDEO

Pepe și Horia Brenciu au făcut spectacol la botezul fiului Vlăduței Lupău! Nașa Andra a dansat până în zori | VIDEO

A fost o noapte de vis la botezul fiului Vlăduței Lupău! Petrecerea a avut loc lângă Cluj-Napoca, iar ringul a fost încins toată noaptea de invitați. Nu e de mirare, la ce nume au urcat pe scenă. Pepe și Horia Brenciu se numără printre artiștii care au făcut spectacol!

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

În urmă cu o zi, Vlăduța Lupău și Adi Rus și-au botezat cel de-al doilea fiu. Au trăit momente emoționante în biserică, alături de nașii micuțului Isaia, Cătălin și Andra Măruță. După slujba de botez, evenimentul a continuat într-un loc de vis, lângă Cluj-Napoca.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Pepe și Horia Brenciu au încins atmosfera la botezul fiului Vlăduței Lupău

Așa cum era de așteptat, Vlăduța Lupău a avut grijă ca de la botez să nu lipsească artiștii consacrați, care să facă show. Horia Brenciu și Pepe a încins ringul, iar nașa Andra și-a scos în evidență talentul la dans!

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Cântăreața a dansat până în zori alături de Vlăduța Lupău, iar imaginile sunt savuroase! Cu toții s-au distrat și au făcut show, iar la final cel care a făcut diferența a fost tortul. Vlăduța Lupău a publicat imagini savuroase cu familia ei, în jurul tortului lui Isaia.

Artista a fost în extaz când a văzut cum arată petrecerea lui Isaia și cât de frumos a fost organizat totul. Invitații au avut la dispoziție mâncare delicioasă și un candybar impresionant.

Vlăduța Lupău a avut parte de o zi emoționantă

Deși a mai trecut o dată prin aceste momente, atunci când l-a botezat pe primul ei fiu, fiecare copil a venit cu emoții diferite pentru Vlăduța Lupău. Artista a scris un mesaj special înainte ca botezul să înceapă, prin care a exprimat cât de importantă este această zi pentru ea și pentru familia ei.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191