Liviu Vârciu, primele declarații după ce s-a căsătorit cu Anda Călin: ”Să ne iubim mult, că e gratis” | VIDEO

Liviu Vârciu, primele declarații după ce s-a căsătorit cu Anda Călin: ”Să ne iubim mult, că e gratis” | VIDEO

Liviu Vârciu s-a căsătorit cu Anda Călin și au devenit soț și soție în urmă cu foarte puțin timp. Prezentatorul TV a făcut primele declarații după ce a spus marele ”da” în fața ofițerului de stare civilă, după opt ani de iubire!

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Astăzi este o zi importantă pentru Liviu Vârciu și Anda Călin! Cei doi s-au căsătorit și au avut aproape toți oamenii importanți. Prezentatorul TV este în culmea fericirii și se simte un bărbat cu adevărat împlinit. Alături de ei au fost și copiii lor în ziua cea mare.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Liviu Vârciu a făcut primele declarații, după ce s-a căsătorit cu Anda Călin

Liviu Vârciu și Anda Călin s-au cununat civil, iar mai apoi s-au prezentat la biserică, unde își promit iubire veșnică în fața lui Dumnezeu. Prezentatorul TV și soția lui au schimbat ținutele, Liviu Vârciu poartă acum un costum blue marin, iar Anda Călin a ales o altă rochie albă, în care arată absolut fabulos.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Ei bine, a venit momentul ca prezentatorul TV să facă primele declarații după ce s-a cununat civil. Liviu Vârciu și Anda Călin se aflau în mașină și aveau zâmbetul pe buze, semn că totul decurge exact așa cum își doresc ei.

Imagini exclusive de la marele eveniment

Paparazzii sunt prezenți la nunta lui Liviu Vârciu cu Anda Călin și vin cu cele mai spectaculoase imagini. Tot ce s-a întâmplat la cuninia civilă poți să vezi accesând link-ul de AICI. Prezentatorul TV a purtat un costum portocaliu, în timp ce soția lui a ales o rochie superbă, în care arată spectaculos.

Cei doi și-au schimbat ținutele la cununia religoasă. Liviu Vârciu poartă acum un costum de culoare blue marin, iar Anda Călin strălucește alături de el într-o rochie de mireasă de vis. Așa cum v-am obișnuit, paparazzii au venit cu imagini și de la cununia religioasă.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191