Apele i s-au deschis!

Apele i s-au deschis!

Apele i s-au deschis înotătorului ploieștean Fabian Păun! Sportivul secţiei de nataţie a CSM Ploieşti a concurat la Campionatul Naţional de Înot în Ape Deschise, de la Constanţa. Fabian(15 ani) a făcut o cursă foarte bună, încheind cei 5 km în 46:13 minute, performanţă care i-a asigurat titlul de campion naţional de juniori şi medaliile de bronz la categoriile seniori şi tineret.

Colega lui, Andra Niță (17 ani), a încheiat cursa în 58:09 minute şi a ocupat locul al 5-lea la categoria tineret Aqua Challenge. Înotătorii antrenați de Tamara Costache şi Ciprian Toma au concurat la malul mării după medaliile de bronz obţinute în urmă cu aproape o lună de zile la Cupa României la Înot în Ape Deschise. Competiţia în cadrul căreia Fabian a ocupat primul loc a fost organizată de Federaţia Română de Nataţie şi Pentatlon Modern, în colaborare cu CS Atena Constanţa, și s-a desfăşurat în zona plajei Gaia, din Constanţa.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191