Forță și experiență sub panoul petrolist

Forță și experiență sub panoul petrolist

În LNBM ai nevoie și de forță și experiență ca să reziști. În acest sens, echipa de baschet a CSM Petrolul Ploieşti a ajuns la noi înțelegeri cu doi jucători ce vor acoperi poziţiile „mari” din lot! Este vorba despre extrema de forţă Tsotne Tsartsidze (Georgia, 24 ani, 2.06 m) şi centrul Averyl Ugba (Nigeria/USA, 29 ani, 2.03 m), care se vor antrena, de mâine, sub comanda lui Ionuţ Ivan, Nemanja Tomic şi Robert Munteanu.

Tsotne este originar din Tbilisi (Georgia) şi evoluează ca extremă de forţă, remarcându-se prin mobilitate şi o „mână” foarte bună pentru poziţia 4. Înalt de 2.06 m, vine după 3 sezoane în care a evoluat în NCAA pentru North Dakota Fighting Hawks, în ultimul an având medii de 9.3 puncte şi 5.1 recuperări în 28.4 minute/meci, în 32 de partide.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Ugba este un sportiv cu dublă cetăţenie, fiind un nigerian născut în Silver Spring (Maryland, USA). Este un jucător cu experiență, după anii de colegiu (2013-2018), venind în Europa pentru a juca în Elveţia, Ucraina, Franţa şi Bulgaria. În ultimele două sezoane a evoluat pentru Cherno More Varna (Bulgaria), având medii impresionante: 16.3 puncte şi 10.6 recuperări/meci în 2022-2023 şi 17.8 puncte şi 10.3 recuperări în 33.3 minute/meci în 2023-2024!

Tsartsidze, Ugba, Hornbuckle și Kiss, sunt cei patru străini pe care echipa va miza în noul sezon. Lotul CSM-ului îi mai cuprinde, la acest moment, pe Codruţ Dinu, David Raşoga, George Angelian, Robert Pătraru, Tudor Pîrvu, Rareş Movileanu, Vlad Borcan, Lorenzo Diaconescu, însă urmează să fie completat în zilele următoare cu alți jucători români cu experienţă.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191