Horoscop marți, 27 august 2024: Leii au parte de o zi bună pentru lucrul în echipă

Horoscop marți, 27 august 2024: Leii au parte de o zi bună pentru lucrul în echipă

Astrologul Remus Ionescu a pregătit horoscopul zilei de marți, 27 august 2024. Pentru a afla cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate, noroc și nu numai, citește mai departe și află ce-ți rezervă astrele.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Berbec

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Va mirati poate sa constatati ca nu si-a pierdut cineva increderea sau respectul fata de voi in ciuda unor divergente recente. Destula alergatura in aceste zile, posibile schimbari din mers ale programului sau ale prioritatilor.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Taur

Faceti, poate, o comparatie intre voi si cineva din cercul vostru de prieteni si ajungeti sa va propuneti sa atingeti si voi un nivel de cunostinte ori de maiestrie comparabil. Sau priviti lucrurile si mai in adancime si gasiti o directie personala de dezvoltare, de studiu, o tinta.

Gemeni

Zile interesante: se vorbeste despre voi sau poate chiar aveti ceva de spus si nu vreti sa mai lasati o situatie la voia intamplarii. In plus, este posibil sa vi se raspunda cu argumente la care nu v-ati fi gandit, sa vi se faca o destainuire, sa primiti niste scuze.

Rac

Va dau tarcoale amintiri si poate recitati, cantati, fredonati, va puneti in evidenta farmecul cu un banc, o anecdota. Ar fi o surpriza totala pentru cineva cu care va stiti de mult rememorarea detaliata a unor intamplari, incercari prin care ati trecut impreuna.

Leu

O zi numai buna pentru un schimb de experienta sau pentru lucrul in echipa; aflati detalii, trucuri, secrete ale meseriei. Si poate ca puneti acum bazele unei relatii de prietenie pe termen lung, veti avea pe cine sa sunati intr-o situatie de urgenta si … reciproc.

Fecioara

Mai trebuie poate sa asteptati pentru un acord, o semnatura, o autorizare din partea sefului. Pe de alta parte, idei noi in sfera profesionala sau afaceri: aflati poate despre o pozitie care a devenit recent vacanta si va hotarati sa va depuneti CV-ul, sa candidati pentru post.

Balanta

Poate ca va atrage atentia o destinatie turistica despre care vi se vorbeste la superlativ sau pe care o descoperiti in vreun film documentar, intr-un jurnal de calatorii. Posibil sa obtineti un beneficiu neasteptat, aveti de castigat de pe urma recomandarii facute de catre un prieten.

Scorpion

Ambitie, incapatanare, nevoie de ordine si de siguranta, dorinta de a face lucrurile asa cum socotiti voi ca este mai bine si tocmai de aceea va implicati direct, executati voi insiva operatiunile esentiale. Va bucurati de o buna stare fizica, va simtiti ca in anii tineretii.

Sagetator

S-ar putea acutiza neintelegeri recente si este bine sa aveti la indemana si argumente de natura legala atunci cand intrati la o discutie preliminara. V-ar putea propune fiinta iubita o destinatie surprinzatoare pentru acest sfarsit de saptamana sau pentru un alt moment potrivit.

Capricorn

Posibila propunere de afaceri sau oferta pentru un bun scos de voi la vanzare; probabil, insa, ca veti astepta ceva mai bun sau veti face o contrapropunere. Posibil sa auziti din partea fiintei iubite cuvinte pe care nu le-a mai rostit de ceva vreme, aprecieri magulitoare la adresa voastra.

Varsator

Prestatie convingatoare la locul de munca, in sfera profesionala sau in fata unui public, juriu: idei si raspunsuri la minut, oferiti detalii spectaculoase. Zile frumoase si in planul sentimental, familial: ganditi poate sa deveniti parinti, vi se propune sa fiti nasi de botez.

Pesti

Ies la iveala diferente intre preferintele voastre si ale partenerului de viata legate de programul sau destinatia pentru sfarsitul de saptamana sau, mai important, de alegerea locuintei, a casei in care sa va mutati. Si poate ca veti lua o hotarare intr-una dintre zilele urmatoare.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191