Divorț bombă în showbiz! S-au căsătorit la două luni de când s-au cunoscut, iar acum, la un an distanță, ea a băgat actele de divorț

Divorț bombă în showbiz! S-au căsătorit la două luni de când s-au cunoscut, iar acum, la un an distanță, ea a băgat actele de divorț

Este anunțul momentului în showbiz! Alina Petre a băgat divorț, la fix un an de când s-a căsătorit cu bărbatul care a cucerit-o. Încă o poveste de dragoste din lumea mondenă a ajuns la final. Informațiile bombă și dezvăluirile exclusive au fost prezentate de Geanina Ilieș în cadrul Știrilor Antena Stars.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

În luna aprilie a anului 2023, Alina Petre s-a căsătorit pentru a doua oară cu bărbatul alături de care trăia o frumoasă poveste de dragoste, după doar două luni de relație. După o scurtă perioadă de timp, iată că relația lor a ajuns la final și cei doi au decis să meargă pe drumuri separate.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Alina Petre divorțează

Alina Petre și soțul Bogdan divorțează! Actele de divort au fost deja depuse la tribunal. Deși în mediul online cei doi păreau să formeze cuplul perfect, iată că, în cele din urmă, au decis să meargă pe drumuri separate.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Cu doar câteva zile în urmă, soțul Alinei Petre publica mesaje siropoase cu trimitere la iubita lui soție.

Nimeni nu știe momentan ce s-a întâmplat, de fapt, între cei doi și de ce au ajuns la despărțire. Alina Petre nu a dorit până în momentul de față să comenteze separarea dintre ea și soțul ei, A anunțat prezentatoarea Știrilor Antena Stars.

Știrile Antena Stars pot fi urmărite în fiecare zi de luni până vineri de la ora 09:00 la 10:30, iar retrospectiva, în cazul în care ați ratat cele mai importante subiecte ale emisiunii, în fiecare sâmbătă și duminică de la ora 11:00.

Ce declarau Alina Petre și Bogdan Vasiliu după ce au devenit soț și soție

În luna aprilie a anului trecut, Alina Petre și Bogdan Vasiliu s-au căsătorit civil, iar câteva luni mai târziu au decis să își jure iubire și în fața lui Dumnezeu. Atunci mărturiseau că sunt mai fericiți ca niciodată și că se gândeau de ceva timp la acest pas important.

Ceremonia a fost una emoționantă.

”A fost pentru sufletul nostru și sper să fie toată lumea fericită ca noi (…) Noi am făcut această taină, am făcut acest legământ pentru noi, nu pentru ceilalți, am făcut o petrecere în momentul în care ne-am cununat civil și cred că e suficient pentru noi. Mai avem timp și pentru noi așa puțin”, a povestit Alina Petre, la Antena Stars.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191