Fotbaliștii Petrolului se așteptau la penaltiuri!

Fotbaliștii Petrolului se așteptau la penaltiuri!

Fotbaliștii Petrolului se așteptau să ajungă la penaltiuri cu cei de la Dumbrăvița. Așa a dezvăluit, după meci, atacantul Petrolului, Alex Tudorie. ,,La ultimul antrenament chiar am exersat penaltiurile, adica ne-am asteptat sa se ajunga aici, iar Eșanu chiar a scos patru penaltiuri consecutive. La 11 metri n-am avut emoții deoarece l-am văzut pe Eșanu încrezător”. Petrolul a trecut, pe teren propriu, 5-4(1-1) (d.p. și pen.) de nou promovata în Liga a 2-a și s-a calificat în grupele Cupei României.

Portarul Eșanu, cel care a parat lovitura decisivă, nu se consideră eroul Petrolului. El a declarat că era rău pentru Petrolul să nu se califice mai ales că clubul se află în an centenar și toată suflarea petrolistă își dorește trofeul:”Așa a fost să fie, să câștigăm la ultimul penalti, să-l apăr. Toți suntem eroi deoarece dacă colegii mei nu băteau bine degeaba apăram eu. (Este un ritual al tău să pupi bările, să lovești transversala? n.r.) Nu, nu este un ritual. Așa simt eu și așa mă comport la penaltiuri. Sincer, eu am simțit că le apăr pe toate, dar am reușit doar pe ultimul. A fost un joc destul de greu, nu trebuia să se ajungă aici. Nu am tratat adversarul cu superioritate, dar cred că trebuia să fim mai ambițioși, să nu ajungem la momentul penaltiurilor pentru că este loterie și se putea întâmpla orice. În an centenar pentru Petrolul toată lumea își dorește să luăm Cupa și ar fi fost foarte, foarte rău să nu intrăm în grupe”, a declarat Mihai Eșanu.

Alex Tudorie:’’O calificare puțin rușinoasă, însă ăsta este fotbalul. Ne așteptam să fie un meci greu cu o echipă de liga a doua și asta s-a și întâmplat. Echipă care s-a pus pe două rânduri, au marcat și un gol care, cred eu, că nu a fost dar, până la urmă, bine că ne-am calificat mai departe în grupele Cupei României și îmi doresc să ajungem cât mai sus, chiar să câștigăm acest trofeu.(Acest start chinuitor să fie un semn că puteți câștiga trofeul? n.r.) E posibil, da.”, a declarat Tudorie.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Dacă portarul Eșanu a fost decisiv pentru Petrolul omologul din poarta bănățenilor, Trifon, a dus echipa sa până la punctul cu var. În timpul partidei el a scos mingile trimise de Rădulescu, Tolea, Ilie, “capurile” expediate de Tudorie, din centrările lui Bratu. Și acesta din urmă a avut o mare ocazie însă a trimis cu capul peste poartă. La cealaltă poartă, Tudorie a reușit să înscrie iar Dumbrăvița a egalat printr-un gol semnalizat de tușierul Ilinca.

În lipsa VAR-ului centralul Naidin a validat golul. S-a ajuns la 11 metri acolo unde primii nouă executanți (Grozav, Tudorie, Jyry, Dumitriu, Keita/Apro, Pădurariu, Cibi, Morariu) au bătut perfect. La al zecelea penalty, însă, Mihai Eșanu a plecat, ca la toate celelalte, în stânga sa și l-a ghicit pe Luca Bodri. Petrolul s-a calificat cu mari emoții, din această cauză echipa a fost încurajată, dar și huiduită, și așteaptă acum tragerea la sorți. Prima rundă din faza grupelor se va desfășura pe 30 octombrie.Sursa foto:fcpetrolul.ro/gheorghe fluster

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191