Festivalul Folcloric – Prahova iubește Basarabia, în perioada 30-31 august, la Ploiești

Festivalul Folcloric – Prahova iubește Basarabia, în perioada 30-31 august, la Ploiești

Se anunță două seri de neuitat la cea de-a VIII-a ediție a festivalului „Prahova iubește Basarabia”, un eveniment de suflet care aduce laolaltă tradițiile și muzica populară din Republica Moldova și județul Prahova! Festivalul se va desfășura în perioada 30 – 31 august 2024, pe Esplanada Palatului Culturii, Ploiești.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Vinerea aceasta, 30 august, de la ora 19:00, vom avea bucuria de a-l asculta pe PAUL SURUGIU – FUEGO, un artist îndrăgit care ne va încânta cu melodii care ating sufletul.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Sâmbătă, 31 august, de la ora 21:00, spectacolul continuă cu Orchestra Rapsozii Moldovei, un ansamblu ce va aduce pe scenă energia și farmecul folclorului moldovenesc.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Pe parcursul celor două zile, vor evolua ansambluri folclorice de renume din Republica Moldova și din județul Prahova, inclusiv Plai de Dor, Lozioara, Flacăra Prahovei, și multe altele!

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191