Ursoaică şi 3 pui, surprinşi zile la rând în Câmpina. „Au intrat în livezile de pe Muscel. Halal conducere a municipiului Câmpina!”

Ursoaică şi 3 pui, surprinşi zile la rând în Câmpina. „Au intrat în livezile de pe Muscel. Halal conducere a municipiului Câmpina!”

Locuitorii din Campina sunt in alerta dupa ce, in ultimele zile, au primit mai multe mesaje de tip RO-ALERT care semnalau prezenta ursilor in oras.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Oamenii sunt speriati si cer interventia autoritatilor, insa, pana acum, nu a fost luata nicio masura.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

„Autoritatile nu fac nimic. Ridica din umeri. De luni au apărut în zona Fântâna cu cireși și dau târcoale non stop. Autoritățile Mun. Campina nu fac nimic. Doar trimit Poliția Locala sa ii sperie cu sirena. Hal de conducere a Mun. Campina. RUSINE!”, a scris un campinean, pe grupul de Facebook al municipiului.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

 

 

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191