Țara din Europa care a declarat stare de urgență. Este într-o situație disperată

Țara din Europa care a declarat stare de urgență. Este într-o situație disperată

Starea de urgenţă impune câteva interdicţii pentru a preveni epuizarea resurselor de apă care sunt deja grav afectate, a anunţat miercuri Secretariatul de Stat din San Marino.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Sub ameninţarea unor amenzi, este interzisă udarea gazonului, a grădinilor de legume şi a livezilor pe durata stării de urgenţă.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Secretariatul de Stat a menţionat absenţa precipitaţiilor în lunile recente şi temperaturile ridicate, care au dus la creşterea cererii de apă potabilă în rândul populaţiei, ca motive aflate în spatele actualei penurii de apă din San Marino.

De asemenea, este interzisă curăţarea curţilor, a scărilor şi a drumurilor de acces private cu ajutorul apei. Nici piscinele nu vor putea fi reumplute cu apă. Spălarea vehiculelor este, de asemenea, interzisă.

Persoanele private care nu respectă aceste interdicţii riscă amenzi de până la de euro.

San Marino ocupă locul al cincilea în clasamentul celor mai mici ţări din lume. Acest ministat este complet înconjurat de Italia şi are o suprafaţă de doar 61 de kilometri pătraţi.

Aproximativ de persoane trăiesc în San Marino. Penurii de apă au fost resimţite şi în regiunile învecinate în vara aceasta. Sudul Italiei a fost deosebit de afectat de problemele legate de aprovizionarea cu apă şi de secetă.

Articol recomandat de

FCSB, luată peste picior după tragerea la sorți din Europa League. Cum au numit-o grecii

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191