Și-a trecut în CV un nou premiu

Și-a trecut în CV un nou premiu

Vacanţa de vară a trecut repede pentru căluţii de pe Hipodromul Ploieşti. Ei au reluat alergările în cadrul unei noi reuniuni hipice de trap, pe care CSM Ploieşti, prin Complex Hipodrom, a organizat-o cu sprijinul sponsorului Supermarket La Cocoş. Principala cursă a zilei, Premiul Municipiului Ploieşti, i-a revenit iepei Katrina CV, condusă de Vasile Gheorghe (proprietar Vasile Silviu Constantin), care s-a impus în duelul cu armăsarul Kerosin (driver Adrian Marciu)!

Oamenii prezenți la reuniune s-au bucurat și de prezența Irinei Margareta Nistor, cunoscut critic de film şi cel mai cunoscut translator de filme din România. Aceasta a oficiat festivitatea de premiere a Premiului Supermarket La Cocoş 1. În celelalte curse ale zilei s-au impus Zafira CD (driver Mihai Păun, proprietar Cristian Dumitru) – Premiul Nedeia, Crazi Dream (driver Adrian Marciu, Proprietar Tiberiu Tudora) – Premiul Nedelcu, Raysa (driver Alin Tronaru, proprietar Bogdan Tronaru) – Premiul Supermarket La Cocoş 1 şi Dollar BD (driver Ion Costeanu, proprietar Lucas Matei) – Premiul Olimp.

Reprezentanţii Societăţii Naţionale de Cruce Roşie – Filiala Prahova au fost prezenţi și de data aceasta pe hipodrom oferindu-le celor interesaţi informaţii din zona lor de activitate. Acţiunea a fost parte a proiectului „Descoperă puterea din tine”, program de interes naţional în domeniul prevenirii şi asistenţei medicale, psihologice şi sociale a consumului de droguri, finanţat de Agenţia Naţională Antidrog. Următoarea reuniune hipică oficială este programată duminică, 15 septembrie, atunci când se vor ţine Premiul Speranţelor la trap şi, după 64 de ani, în premieră pe Hipodromul Ploieşti, Derby-ul de Galop al României.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191