Handbalistele Prahovei termină pregătirea așa cum au început-o

Handbalistele Prahovei termină pregătirea așa cum au început-o

Handbalistele de la CSJ Prahova termină pregătirea de vară așa cum au început-o. Adică cu un test tare împotriva unei grupări din Liga Florilor. Duminică, 8 septembrie, ora 11.30, la Sala Sporturilor Olimpia, formația prahoveană va întâlni SCM Gloria Buzău într-un ultim meci de verificare înaintea startului noului sezon din Divizia A. La sfârșitul lunii iulie, CSJ Prahova începea seria jocurile amicale cu o dublă marca Liga Florilor. Mai întâi, echipa pregătită de Adi Chiruț și staff-ul său a jucat la Măgura Cisnădie, iar a doua zi s-a testat, la Vâlcea, cu echipa antrenată de Bent Dahl.

A urmat, apoi, un amical de lux, în Capitală, împotriva campioanei en-titre, CSM București. Gruparea prahoveană a continuat verificările cu o altă “dublă”, de data aceasta în Oltenia împotriva lui CSM Târgu-Jiu. Primul test pe teren propriu s-a produs împotriva rivalei Știința București formație cu care CSJ Prahova s-a reîntâlnit și la Slobozia acolo unde a avut loc un turneu la care au mai jucat CSM Unirea și CSM Galați. După cum se poate observa Flori Alexandru și colegele sale s-au teste în mare parte cu echipe puternice din Liga Florilor la care s-au mai adăugat cele mai bune formații din eșalonul secund.

Chiar dacă majoritatea partidelor au fost pierdute principalul Chiruț nu a fost interesat de rezultate ci de cum se prezintă handbalistele în fața unor formații puternice și de găsirea unor formule de joc câștigătoare în meciurile oficiale. Prahova mai are un singur amical iar iubitorii handbalului sunt invitați duminică, 11.30, la Sala Olimpia să vadă o echipă prahoveană cu multe nume noi, unele sonore, iar de partea cealaltă va fi o trupă buzoiană cu un lot valoros, antrenat de un staff francez, condus de Pablo Morel, dar care a ratat startul în Liga Florilor având două înfrângeri după tot atâtea etape.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191