Cine e și cu ce se ocupă Nicu, fostul soț al Adrianei Simionescu! Fiica cea mică a lui Adrian Minune s-a despărțit la scurt timp după nuntă

Cine e și cu ce se ocupă Nicu, fostul soț al Adrianei Simionescu! Fiica cea mică a lui Adrian Minune s-a despărțit la scurt timp după nuntă

Despre despărțirea Adrianei Simionescu de tatăl fetiței sale s-a aflat la doar câteva zile după ce sora e, Karmen, a anunțat și ea că nu mai este într-o relație cu cel care îi era partener de viață. Cine e și cu ce se ocupă Nicu, fostul soț al Adrianei Simionescu! Fiica cea mică a lui Adrian Minune s-a despărțit la scurt timp după nuntă.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Vestea că Adriana Simionescu s-a despărțit de tatăl fetiței sale la nici două luni de când au devenit soț și soție a luat prin surprindere lumea mondenă din România. Anunțul separării vine la doar câteva zile după ce sora ei, Karmen, a dezvăluit și ea că nu mai formează un cuplu cu cel care îi era soț, Bogdan Căplescu.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Cine e fostul soț al Adrianei Simionescu

Adriana Simionescu nu are nevoie de prea multe prezentări, căci este cunoscută de o țară întreagă, însă bărbatul cu care s-a căsătorit în urmă cu nici două luni și cu care a trăit o frumoasă poveste de dragoste o bună perioadă de timp, a stat întotdeauna departe de lumina reflectoarelor.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Despre tânărul care i-a devenit soț fiicel lui Adrian Minune cu aproximativ două luni în urmă nu se știu prea multe lucruri. Nicu ar avea o afacere profitabilă. Tânărul ar deține un lanț de frizerii extrem de cunoscute în București.

Adriana Simionescu părea extrem de fericită și împlinită alături de Nicu și dădea de înțeles că și-a găsit, în sfârșit, sufletul pereche. La scurt timp după ce a fost cerută în căsătorie, artista a făcut public un mesaj emoționant.

”Tremur de fericire. Nu pot explica în cuvinte ce simt. Cuvintele te iubesc sunt prea mici pentru ceea ce simt în inima mea pentru tine. Atunci când destinul aduce împreună două persoane și acelea devin una, nu poate fi decât mâna lui Dumnezeu. În seara aceasta, când Iisus s-a născut, mi s-a îndeplinit visul. Te iubesc, viitorul meu”, a scris Adriana Simionescu pe pagina ei de Instagram la acel moment.

Ce declara fiica lui Adrian Minune cu doar câteva săptămâni înainte de căsătorie

Cu doar câteva săptămâni înainte să ajungă în fața altarului, Adriana Simionescu își anunța fanii de pe TikTok că abia așteaptă marele eveniment și părea foarte fericită că va fi mireasă și va deveni, oficial, soția lui Nicu.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191