Comunitatea românească de pe Tiktok, în doliu! Elena, o mămică virală, și-a pierdut fetița de doar 10 luni în accident. Primele declarații / VIDEO

Comunitatea românească de pe Tiktok, în doliu! Elena, o mămică virală, și-a pierdut fetița de doar 10 luni în accident. Primele declarații / VIDEO

Momente dificile pentru o mămică virală pe TikTok. Fetița ei de doar 10 luni și-a pierdut viața într-un accident de mașină. La mai bine de o săptămână după ce și-a pierdut fiica, femeia a făcut primele declarații despre tragicul eveniment.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Tragedie într-o familie! Fetița de doar 10 luni a unei mămici celebre pe TikTok și-a pierdut viața într-un accident de mașină. Mama și tatăl fetiței sunt sfâșiați de durere și încearcă să își revină după pierderea enormă suferită.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Elena, o mămică virală, și-a pierdut fetița de doar 10 luni în accident

O fetiță în vârstă de doar 10 luni și-a pierdut viața într-un accident de mașină. Părinții ei sunt sfâșiați de durere. Mama fetiței, Elena, a făcut primele declarații după tragicul eveniment în care micuța ei a decedat.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Așadar, cel puțin pentru moment, mămica îndurerată nu a dorit să vorbească prea mult despre felul în care s-a produs acccidentul, însă spune că imediat ce va reuși să se recupereze și să își revină din șocul suferit, va povesti tuturor ce s-a întâmplat, de fapt.

O tiktokeriță a revoltat pe toată lumea după ce a fost dezamăgită când a aflat sexul bebelușului

Adriana Ciriblan a stârnit controverse în mediul online în momentul în care a făcut celebra petrecere gender reveal și a părut dezamăgită în momentul în care a aflat că bebelușul pe care îl poartă în pântec e băiețel, și nu fetiță.

„Dacă știam, nu mai făceam petrecerea. Aia e. E băiețel. Este băiețel 100%, că mi-a arătat nașa apoi ecografia, dar o să îmi dea Dumnezeu în viața asta și o fată. (…) Asta e cel mai important, să fie sănătos copilul.”, a spus Adriana pe TikTok.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191