CSJ Prahova are traseul reconfigurat

CSJ Prahova are traseul reconfigurat

Echipa de handbal feminin CSJ Prahova are traseul reconfigurat în Divizia A, Seria A. Inițial, gruparea prahoveană trebuia să înceapă sezonul în Harghita numai că oficialii FRH au reconfigurat traseul echipelor în această serie. În loc de Ținutul Secuiesc trupa suținută de CJ Prahova va trebui să meargă în Caraș Severin pentru runda inaugurală. Prahova va juca sâmbătă, 14 septembrie, de la ora 12.00, la CSU Reșița.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Referitor la ce adversare vor întâlni în noul sezon handbalistele Prahovei au declarat că majoritatea sunt necunoscute, în afară de Sepsi și Cluj cu care s-au mai întâlnit oficial, dar și amical. Antrenorul principal Adi Chiruț își dorește ca oboseala drumurilor să nu le afecteze pe fete de aceea organizarea deplasărilor trebuie făcută cu atenție.

Ani Dumitrașcu:,,Avem parte de o grupă accesibilă, dar cu deplasări foarte lungi. Ne dorim să ieșim bine și victorioase din această serie. Venim după o pregătire cu multe echipe puternice și faptul că am avut majoritatea testelor cu formații din Liga Florilor ne-a întărit mult pentru că este altceva când joci cu adversari puternici”.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Flori Alexandru:,,Nu cunoaștem majoritatea adversarelor deoarece nu am jucat pe partea aceea a țării. În afară de Sepsi și Cluj celelalte formații sunt necunoscute. Cu toate acestea este o grupă bună pentru noi și vom juca fiecare meci să câștigăm cele trei puncte”.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Adrian Chiruț:,,A fost inițial un format apoi s-a schimbat. Vom avea drumuri foarte lungi, dar sper să nu ne încurce. Vă spun sincer că nu cunosc adversarii din această serie, dar dintr-o primă informare înțeleg că nu sunt echipe care să ne pună probleme. Oricum, noi vom aborda orice meci la victorie și îmi doresc ca în fiecare pauză competițională să stabilim câte un test cu o echipă din Liga Florilor.”

Și ultimul test din presezon pentru CSJ Prahova a fost tot cu o formație ,,de ligă”. În prezența ministrului economiei, antreprenoriatului și turismului, Radu Oprea, Prahova s-a testat cu SCM Gloria Buzău meciul disputându-se, recent, în Sala Olimpia. Prahovencele au pierdut în fața buzoiencelor, 28-33(13-18), într-un joc în care principalul Chiruț nu a folosit tot lotul. A fost al 5-lea meci de pregătire pentru CSJ Prahova cu o trupă din prima ligă după jocurile cu Măgura Cisnădie, SCM Râmnicu-Vâlcea, CSM București și dubla cu CSM Târgu-Jiu.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191