Olimpici și paralimpici “comemorați”

Olimpici și paralimpici “comemorați”

Medaliații români de la Jocurile Olimpice și Paralimpice de la Paris au fost decorați, la Palatul Cotroceni, de președintele Klaus Iohannis, informează DigiSport. În cadrul discursului citit, Iohannis a făcut o gafă, vorbind despre „comemorare”de astăzi, în loc de „ceremonia” de astăzi. Sportivii români care au cucerit medalii la Jocurile Olimpice şi Paralimpice de la Paris, împreună cu oficiali COSR şi antrenori, au fost decoraţi, miercuri seara, de preşedintele Klaus Iohannis în cadrul unei festivităţi organizate la Palatul Cotroceni.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Printre sportivii care au primit diferite distincţii s-au numărat David Popovici, Ancuţa Bodnar, Simona Radiş, Andrei Cornea, Marian Enache, Mihaela Cambei, dar şi Sabrina Maneca Voinea, gimnastă care s-a clasat pe locul 4 în finala de la sol de la Jocurile Olimpice de la Paris în urma problemelor de arbitraj. La festivitate au fost prezenţi numeroşi foşti campioni olimpici, mondiali şi europeni, precum Nadia Comăneci, Simona Amânar, Laura Badea şi Doina Melinte.

Aceasta din urmă, fostă atletă, multiplă medaliată la Jocurile Olimpice, Campionatele Mondiale şi Europene la semifond, a primit, joi, Colanul de Aur, cea mai înaltă distincţie oferită de Comitetul Olimpic şi Sportiv Român, pentru întreaga carieră, anunță agerpres.ro. Distincţia i-a fost oferită înaintea Adunării Generale de alegeri a Comitetului Olimpic şi Sportiv Român de către multipla campioană olimpică la gimnastică Nadia Comăneci şi preşedintele COSR, Mihai Covaliu.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Actualul președinte al COSR nu are contracandidați la funcția pe care o deține.Pentru postul de vicepreședinte sunt trei candidați la trei locuri. Apare Răzvan Burleanu, președintele FRF, în locul lui Alexandru Dedu, fostul președinte al FR de Handbal. Își vor menține pozițiile, după vot, Elisabeta Lipă și Camelia Potec.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191