Dinu Maxer a recunoscut că a înșelat. Cine este femeia celebră de care s-a îndrăgostit

Dinu Maxer a recunoscut că a înșelat. Cine este femeia celebră de care s-a îndrăgostit

Dinu Maxer recunoaște că în trecut a înșelat, dar spune că iubita lui, Magdalena Chihaia, nu are de ce să își facă griji, căci este convins că nu va mai călca strâmb vreodată. Artistul a vorbit și despre relația cu Nicoleta Luciu, de altfel o poveste de dragoste pe care el o descrie ca fiind una tumultoasă.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Dinu Maxer recunoaște că în trecut a înșelat și spune că nu ar proceda la fel și în prezent, mai ales de când formează un cuplu cu Magdalena Chihaia, pe care a și cerut-o în căsătorie.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Dinu Maxer spune că nu s-a ferit vreodată să recunoască faptul că, în urmă cu mulți ani, a fost atras de Alexandra Dinu, fosta soție a lui Adrian Mutu. În acea perioadă, lucrau împreună, iar Nicoleta Luciu era plecată la Miss World, atunci când artistul a declarat că a îndrăznit să o vadă pe Alexandra Dinu mai mult ca pe o simplă colegă. Cei doi nu au fost împreună, iar Dinu Maxer spune că a aflat mai apoi că Alexandra Dinu era împreună cu altcineva pe atunci.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191