Speranțe pentru un derby spectaculos

Speranțe pentru un derby spectaculos

Iubitorii curselor de cai trăiesc cu speranța că vor asista la un derby spectaculos. Duminică, 15 septembrie, începând cu ora 09:30, Hipodromul Ploiești organizează în cadrul unei noi reuniuni hipice – Premiul Speranțelor și Derby-ul de Galop. Derby-ul de Galop a scris istorie, iar Jockey Club Român, organizatorul alergărilor, va relua o frumoasă tradiție.

Derby-ul este alergarea cu cea mai deplină semnificație, cea mai importantă cursă, în care se stabilește cel mai bun cal Pur Sânge Englez al generației de trei ani. În premieră, pe Hipodromul Ploiești, după o pauză de 64 de ani, cea mai importantă întrecere de galop va avea loc la o dată la care, de obicei, se începea școala. În cadrul evenimentului fanii de profil vor mai putea urmări alte două curse de galop, dar și cinci întreceri de trap.

Hipodromul Ploiesti se alătură campaniei naționale de informare împotriva consumului de droguri în rândul tinerilor. În cadrul reuniunii hipice, reprezentanții Crucii Roșii Prahova vor oferi demonstrații de prim-ajutor, în cadrul proiectului „Descoperă puterea din tine”. Prețul unui bilet este de 5 lei/persoană, iar copiii sub 7 ani au accesul gratuit.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191