Mădălina de la Insula Iubirii, declarații exclusive și tranșante despre despărțirea de Dani! Îl acuză că minte atunci când vorbește despre ea

Mădălina de la Insula Iubirii, declarații exclusive și tranșante despre despărțirea de Dani! Îl acuză că minte atunci când vorbește despre ea

Mădălina de la Insula Iubirii face declarații exclusive pentru după despărțirea de Dani! Tânăra spune adevărul despre separarea de fostul concurent. De ce au ajuns, de fapt, să se despărtă după 7 luni de relație. Nu vrea să-i mai dea nicio șansă, l-a blocat pe toate rețelele de socializare și nu mai vrea să fie asociată cu el.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Au plecat împreună de pe Insula Iubirii, însă povestea lor de dragoste se pare că s-a încheiat, iar Mădălina e cât se poate de sigură că relația ei cu Dani a ajuns la final! După ce a fost înșelată de fostul concurent la scurt timp după ce au ajuns în România, iată că acum povestea se repetă, iar din nou ispita Mădălina a fost înșelată.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

În exclusivitate pentru , Mădălina vorbește deschis despre motivele care au dus la despărțirea de Dani. Ea spune că acesta minte că s-au împăcat, căci ea și el încă nu-și vorbesc, ba chiar l-a blocat peste tot pe tânăr pentru ca el să nu mai poată să ia legătura cu aceasta. În urmă cu doar câteva seri, după o discuție mai aprinsă cu iubita lui, Dani a ieșit în club, acolo unde a înșelat-o cu o domnișoară, după cum spune Mădălina.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Mădălina susține că în timpul relației cu Dani au tot existat discuții prin care ea i-a cerut acestuia să se schimbe, să fie cu totul alt om, iar cei doi au ajuns în punctul în care au decis să renunțe la relație. După ce Dani inițial a spus el vrea să fie cel care se desparte de Mădălina, tot el ar fi insistat ulterior să se împace cu ea.

Clipul cu pricina, cel cu domnișoara respectivă, a fost postat chiar de Dani pe Instagram, dar a fost șters la scurt timp, atunci când probabil tânărul și-a dat seama de greșeala făcută. Totuși, fanii celor doi au fost atenți și au înregistrat ecranul, astfel că i-au trimis Mădălinei în privat, iar dimineața pentru ea a început surpriză în DM!

Mădălina ne-a mai mărturisit că Dani și-a recunoscut ulterior greșeala, i-a cerut iertare pentru tot ce i-a făcut, însă ea nu mai vrea sub nicio formă să se împace. Cu toate astea, blondina susține că într-o relație amândoi sunt de vină, însă de data aceasta Dani a greșit mult prea mult. Totodată, e destul de deranjată de faptul că Dani a ieșit public și a început să facă acuzații la adresa ei, după despărțire.

Destul de clară în declarații, Mădălina a transmis că de acum înainte și-ar dori să nu mai fie asociată cu Dani în niciun fel și ar prefera să nu mai fie întrebată de fosta relație pe care a avut-o cu acesta.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191