Ciclonul Boris a făcut ravagii în România! Două persoane au murit în Galați și alți zeci de oameni au nevoie de ajutor. Imagini îngrozitoare | FOTO

Ciclonul Boris a făcut ravagii în România! Două persoane au murit în Galați și alți zeci de oameni au nevoie de ajutor. Imagini îngrozitoare | FOTO

Ciclonul Boris a lovit România! Fenomenele meteo extreme au făcut deazastru în mai multe zone din țară. Două persoane au murit în Galați, iar alți zeci de locuitori au nevoie urgentă de ajutor. Echipele de salvare desfășoară o misiune contra cronometru.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Meteorologii au anunțat, în urmă cu câteva zile, venirea ciclonului Boris în România, însă nimeni nu se aștepta ca efectele lui să fie atât de dezastruoase. Ploile abundente au produs inundații în mai multe zone din țară, majoritatea străzilo fiind scufundate sub apă.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Două persoane au murit în Galați din cauza ciclonului Boris

Două persoane din Galați și-au pierdut viața, în urmă cu puțin timp, din cauza ciclonului Boris. Este vorba despre un bărbat care a fost luat de viituri și o femeie, găsită moartă în casă.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Nu este exclus ca numărul tragediilor să crească, având în vedere numărul mare al persoanelor care au nevoie de ajutor.

O mulțime de străzi și drumuri importante au fost închise din cauza viiturilor. Acestea sunt inundate complet și nu pot fi circulate. Echipele de salvare, formate din jandarmi, pompieri și voluntari le oferă ajutor oamenilor care au nevoie, în aceste momente.

Care sunt cele mai grav afectate zone

Cea mai afectată zona din țară este Galați, unde mai multe localități sunt sub cod roșu de furtuni, până astăzi. Pe lista localităților care au devenit inaccesibile din cauza inundațiilor se numără Pechea, Costache Negri, Slobozia Conachi, Cuza Vodă, Tudor Vladimirescu, Corni, Băneasa, Suceveni, Vârlezi, Cudalbi, Bereşti Meria şi Mândreşti.

Ploile au pus stăpânire pe aproape toate regiunile din țară, inclusiv în sud-estul României. Temperaturile au scăzut brusc în ultimele zile și vremea devine din ce în ce mai răcoroasă, mai ales pe timpul nopții.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191