Să revină Cupa la Ploiești!

Să revină Cupa la Ploiești!

Cupa României ar fi cadoul ideal pentru Petrolul Ploiești în an centenar. Este dorința lui Gicu Grozav, căpitanul echipei, dezvăluită după Petrolul-Farul, 1-1. Întrebat ce obiectiv ar alege între play-off și CR la împlinirea celor 100 de ani, Grozav, câștigător al Cupei României cu Petrolul în 2013, a declarat că ar alege să ridice din nou trofeul deasupra capului.’’Mi-as dori cupa, daca este sa aleg. E foarte greu, dar nu imposibil. Putem reusi acest lucru, nu va fi usor, dar pentru asta suntem aici, muncim zi de zi si vedem ce va fi’’, a declarat Grozav.

Ce va fi în competiția surprizelor rămâne de văzut și până atunci Petrolul mai are meciuri în Superliga, iar următorul va fi sâmbătă seara, în Ghencea, împotriva FCSB-ului. ,,Cu siguranta va fi un meci frumos. E un derbi, stiu ca e foarte important pentru fanii nostri, dar si pentru noi. Speram sa aratam bine, sa facem un meci bun si sa nu pierdem. Pe Ghencea va fi un gazon care poate influenta jocul, nici la noi nu e biliard, ca sa zic asa. Nu avem ce face, jucam si in aceste conditii si vrem sa practicam un fotbal bun”, a mai spus căpitanul “lupilor”.

Veteranul Grozav și puștanul Mihnea Rădulescu sunt golgeterii echipei, fiecare cu câte 2 goluri marcate. Rădulescu putea avea chiar trei dacă nu i se anula golul din meciul cu fariștii. Reușita sa putea reprezenta și un frumos cadou pentru cei 19 ani împliniți astăzi.,,Acele momente de la golul anulat au fost ca un dus rece. Era primul meu gol pe Ilie Oana, in fata propriilor suporteri, dar aste este. Ma pregatesc in continuare la fel de bine astfel incat la urmatorul meci, la Ploiesti, sa am parte de un gol pe care sa nu-l mai anuleze VAR-ul. Pana la urma este bun si un punct, iar acum ne pregatim pentru urmatorul meci care va fi destul de greu”, a declarat Rădulescu.

Destul de greu va fi și ca fundașul Marian Huja să-și prelungească contractul cu Petrolul. Conform jurnalistului Iulian Anghel după cinci ani la Ploiești româno-portughezul vrea să plece astfel că cei din conducerea clubului au decis, deja, să-i găsească un înlocuitor. Acesta ar fi Yohan Roche, fundaș central, 27 ani, cu dublă cetățenie – Franța și Benin. Fotbalist de 1,88 metri, cu 11 selecții la naționala Beninului, el este liber de contract și are o cotă de piață de 300.000 de euro. Apărătorul a jucat ultima dată la Quevilly – Rouen Métropolene, în liga secundă. Sursa foto:fcpetrolul.ro

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191