Petra, românca nevăzătoare de pe TikTok, s-a căsătorit în Grecia. Imagini superbe de la nunta de pe plajă | VIDEO

Petra, românca nevăzătoare de pe TikTok, s-a căsătorit în Grecia. Imagini superbe de la nunta de pe plajă | VIDEO

Petra Pintelei s-a căsătorit cu iubitul ei! Românca nevăzătoare de pe TikTok a avut parte de o nuntă superbă, în Grecia. Petra Pintelei a postat imagini superbe de la ceremonia de pe plajă și și-a exprimat entuziasmul!

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Petra Pintelei a trăit cea mai frumoasă zi a veții sale. Românca s-a căsătorit în Grecia și a organizat o nuntă incredibilă. A strălucit în rochia de mireasă și a avut în permanență un zâmbet larg pe buze.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Petra Pintelei s-a căsătorit în Grecia

Românca a devenit cunoscută pe rețelele de socializare după ce a împărtășit părți din viața ei de zi cu zi. A învins faptul că este nevăzătoare și are un succes incredibil. Ei bine, de această dată, Petra Pintelei a dezvăluit o mică parte, dar foarte importantă, din viața de familie.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Tânăra s-a căsătorit recent cu iubitul ei, în Grecia. Totul a fost la superlativ, iar ea a radiat de fericire când a făcut cel mai mare pas în relația cu el. I-a făcut o declarație de dragoste emoționantă, spunând că a făcut-o cea mai fericită persoană de când relația lor a început.

Tânăra le-a oferit românilor o lecție de viață

Petra Pintelei are o carieră de succes și o mulțime de pasiuni, pe care le pune în practică. Tânăra reușește să ducă o viață normală și să se implice în toate activitățile pe care și le dorește. Deși are mulți oameni dragi care sunt dispuși oricând să o ajute, Petra Pintelei reușește să fie independentă.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191