Ce ce întâmplă în PNL Ploieşti? Mai mulți consilieri locali au fost dați afară sau au renunțat la mandate

Ce ce întâmplă în PNL Ploieşti? Mai mulți consilieri locali au fost dați afară sau au renunțat la mandate

Prima ședință a Biroului Permanent al PNL Ploiești desfășurată aseară, după demiterea Robertei Anastase de la șefia organizației și înlocuirea acesteia cu viceprimarul Daniel Nicodim, a produs schimbări majore.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Astfel, în urma unor analize interne privind scorul de la locale, doi consilieri locali, Radu Simionescu și Vlad Frusina, au renunțat la mandatele obținute în urma alegerilor din 9 iunie.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Un alt consilier local, Simona Popescu, a fost exclus din partid, după ce, în timpul ședinței, a criticat în termeni duri noua conducere a organizației.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

În urma voturilor celor prezenți, noul secretar al organnizației PNL Ploiești este Cristian Ganea, iar coordonator al campaniei pentru alegerile parlamentare din partea Biroului Județean Prahova a fost desemnat Bogdan Nica.

Sursa: observatorulph.ro

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191