Imagini superbe cu Lora și Ionuț Ghenu, după ce au spus cel mai hotărât „Da” din viața lor! S-au căsătorit civil astăzi / GALERIE FOTO

Imagini superbe cu Lora și Ionuț Ghenu, după ce au spus cel mai hotărât „Da” din viața lor! S-au căsătorit civil astăzi / GALERIE FOTO

Zi importantă pentru Lora și Ionuț Ghenu. Artista și iubitul ei s-au căsătorit astăzi civil, după ce au tot amânat acest moment. Au spus „Da” în urmă cu câteva minute, iar cei doi au strălucit în ziua cununiei civile.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

După ce și-au amânat nunta de patru ani, Lora și Ionuț Ghenu s-au căsătorit civil astăzi. Cei doi au sosit în jurul orei la starea civilă, acolo unde au fost așteptați de familie și prieteni, iar jumătate de oră, mai târziu, au spus cel mai hotărât „Da” din viața lor.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Imagini superbe cu Lora și Ionuț Ghenu, după ce s-au căsătorit civil

Vizibil emoționați și ținându-se de mână, așa au fost surprinși cei doi de paparazzii cu puțin timp înainte să se căsătorească civil. Lora și Ionuț Ghenu radiau de fericire și așa cum era de așteptat, au atras toate privirile în această zi importantă.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

După ce au semnat, mirii au fost așteptați de invitați afară și au sărbătorit cu șampanie. Le-au urat celor doi „Casa de piatră” și au plecat alături de oamenii dragi către o locație de lux din Capitală.

Cei doi urmează să se căsătorească și religios pe 5 octombrie, zi în care artista spunea că va purta trei rochii, în cel mai fericit caz.

Se gândesc să amâne momentul în care vor pleca în luna de miere

Dacă, de obicei, cei care se căsătoresc pleacă în luna de miere imediat după nuntă, Lora declara că situația va sta diferit în cazul lor, asta pentru că au de terminat lucrările la casă, așa că, vor amâna perioada în care vor pleca în luna de miere pentru ianuarie sau martie.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191