Femeie, strangulată de un piton timp de mai bine de două ore. Șarpele a atacat-o în timp ce spăla vasele

Femeie, strangulată de un piton timp de mai bine de două ore. Șarpele a atacat-o în timp ce spăla vasele

Caz șocant în Thailanda, acolo unde o femeie în vârstă de 64 de ani a fost prinsă în colții unui piton de patru metri timp de două ore. Arom Arunroj spune că spăla vasele în momentul în care a fost atacată de șarpele care cântărea aproximativ 20 kg.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Femeia în vârstă de 64 de ani spăla vasele în bucătărie în momentul în care a fost mușcată de piton. Arom Arunroj a crezut inițial că a fost înțepată de un gândac, însă în momentul în care și-a coborât privirea a realizat că a fost atacată de un șarpe care a început rapid să o strângă.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Femeie, strangulată de un piton în timp ce spăla vasele

Arom Arunroj, în vârstă de 64 de ani, a fost mușcată de mai multe ori de pitonul care intrase, spune ea, în locuința ei din Samut Prakan, o provincie situată la sud de Bangkok.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Femeia a declarat că spăla vasele în jurul orei 20:30 când a simțit brusc că ceva o mușcă de picior.

Victima spune că a strigat disperată după ajutor și că a încercat din răsputeri să se lupte cu șarpele, însă nu a fost auzită de nimeni. Femeia povestește ca a reușit, la un moment dat, aă apuce capul șarpelui sperând că acesta îi va da drumul, însă nu a făcut-o, „a continuat să mă sugrume”.

În cele din urmă, strigătele de ajutor ale lui Arom Arunroj ar fi fost auzite de un vecin care a și sunat salvatorii.

Cum se simte femeia în prezent

Salvatorii au avut nevoie de aproximativ 30 de minute pentru a o salva. Ulterior, femeia a fost transportată la spital pentru a-i fi acordate îngrijirile medicale necesare, potrivit poliției. A suferit mai multe mușcături, dar în rest nu a fost rănită.

Pitonii nu sunt veninoși, dar mușcăturile lor pot provoca infecții. Ei își ucid prada înfășurându-se în jurul ei și sufocând-o.

Aproximativ de persoane au fost tratate pentru mușcături de șerpi veninoși și animale în Thailanda în 2023, potrivit biroului național de securitate sanitară al țării. Conform cifrelor guvernamentale, anul trecut, 26 de persoane au murit din cauza mușcăturilor de șarpe.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191