S-au îndrăgostit de victorie!

S-au îndrăgostit de victorie!

Fotbaliștii Petrolului s-au îndrăgostit de victorie pentru prima dată în acest an! Le-au trecut fluturași prin stomac chiar în preziua Zilei Îndrăgostiților atunci când petroliștii au întânit fotbaliștii lui Hermannstadt Sibiu. Cei mai iubăreți au fost Jair Tavarez și Christian Irobiso, autorii celor două goluri. De brazilian nu ai cum să nu te lipești având în vedere cât a suferit echipa în lipsa lui. El a marcat un gol destul de greu având în vedere ce sărită a venit mingea de la Irobiso. Același atacant nigerian a ajuns la inimile colegilor, dar și a fanilor, cu un gol marcat după un corner executat, foarte frumos, de Costică Budescu.

După pauză, brazilianul Jair putea cuceri mulțimea cu un gol senzațional însă execuția sa a fost respinsă de portarul Sibiului, Letica. Tot în repriza secundă, nigerianul Irobiso a sedus și a abandonat pe toată lumea având în vedere că a fost eliminat de centralul Cojocaru după un al doilea cartonaș galben acordat mult prea ușor. Foarte ușor s-a îndrăgostit Irobiso, în acest sezon, de roșu, culoarea iubirii, însă a făcut-o de prea multe ori și ar trebui să i se spună că dragostea cu năbădăi face ca echipa să sufere.

În dragoste se mai și plânge, iar după meci, la conferința de presă, Florin Pârvu a declarat că a lăcrimat de fericire având în vedere că suporterii Petrolului i-au scandat numele chiar de la debut ceea ce nu prea se întâmplă pe ,,Ilie Oană”.Pârvu a trimis inimioare pentru Jair, Budescu, dar și alți jucători care au plăcut mult prin jocul lor cum ar fi Borța, Țicu, Pashov. Petroliștii au simțit fiorii primei victori din 2023 grație căreia s-au apropiat de locul 6, ocupat de Sepsi, și speră, în continuare, la o calificare în play-off. Urmează deplasarea de pe terenul liderului din Superliga, Farul Constanța, într-un meci ce se va disputa sâmbătă, de la ora 20.00.

Florin Pârvu:,,Baietii au intrat foarte bine, cu o mentalitate pentru victorie. Mizez mult pe grup, pe atitudine si asta s-a vazut in teren. Felicit baietii, staff-ul, pe Nae Constantin pentru tot ce a facut la Petrolul. E o seara frumoasa pentru mine avand in vedere ca a fost debutul meu in prima liga. Budescu a facut un meci extraordinar, Jair la fel si la modul in care a jucat va fi foarte greu de tinut. A fost incredibila reactia fanilor sa-mi strige numele. Recunosc ca am lacrimat, m-am bucurat mult, la un moment dat nu stiam cum sa mai reactionez, sa sar, sa stau in genunchi, au fost emotii mari, incarcatura foarte mare.”

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Jair Tavarez:,,Ma bucur ca am revenit dupa trei meciuri, concentrat, ambitionat si am obtinut trei puncte foarte importante. Am revenit aproape de play-off, insa noi ne gandim de la meci la meci si vedem la final unde ne situam. Da, este adevarat ca am recomandat conducerii un jucator, este vorba despre Jefferson, un jucator foarte bun, a jucat si la Gaziantep.”

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Costica Budescu:,,Ne doream aceasta victorie pentru ca am avut o serie negative si ne ajuta foarte mult acest succes. Noul antrenor nu a avut foarte mult timp la dispozitie sa schimbe ceva, ne-a spus filozofia dansului. Asa se intampla cand se schimba antrenorul, se zice ca e un suflu nou. Ne pare rau pentru Nae ca a plecat. Probabil s-a saturat si el de atatea probleme, a venit alt antrenor, este bine ca am castigat si speram sa obtinem puncte in continuare. Am obtinut o prima victorie, dar nu trebuie sa facem nunta din asta, trebuie sa fim concentrati in continuare.”

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Florin Borța:,,Ovictorie foarte importanta, muncita, in urma unui joc foarte dificil si speram sa scoatem puncte cat mai multe si din urmatoarele partide. A fost o schimbare cu noul antrenor, o motivatie in plus si ne bucuram de victorie. Irobiso ne ajuta mult pacat ca a luat rosu. Revenirea lui Jair a contat foarte mult, a dat si gol, ne ajuta foarte mult. Gazonuyl nu a fost foarte bun, pe alocuri inghetat, dar ne bucuram ca ne-a iesit si in aceste conditii.”

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191