Noi imagini de la nunta lui Marian Mexicanu cu Ana Maria. Cei doi și-au botezat și fetița, pe Miriam / FOTO

Noi imagini de la nunta lui Marian Mexicanu cu Ana Maria. Cei doi și-au botezat și fetița, pe Miriam / FOTO

Marian Mexicanu și soția lui, Ana Maria, s-au căsătorit religios pe 20 septembrie. Tot atunci, și-au botezat și fetița, pe Miriam. Cei doi au avut 300 de invitați la nuntă și au avut parte de un eveniment ca-n povești.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Marian Mexicanu și soția lui, Ana Maria, și-au jurat iubire veșnică în fața lui Dumnezeu pe 20 septembrie, atunci când și-au botezat și fetița. Cei doi au strălucit în cea mai importantă zi din viața lor, iar de curând, au făcut publice mai multe imagini de la eveniment.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Noi imagini cu Marian Mexicanu și soția lui din ziua nunții

Pe Facebook, Marian Mexicanu și soția lui, Ana Maria, au distribuit un videoclip din ziua în care au devenit o familie și în fața lui Dumnezeu.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Așa cum era de așteptat, mireasa a fost în centrul atenției, asta pentru că soția acordeonistului a purtat o rochie lungă, prețioasă, la care a asortat o diademă și un buchet din trandafiri roșii. Cei doi și-au botezat și fetița care în urmă cu câteva zile a împlinit nouă luni.

Au avut 300 de invitați la nuntă

Marian Mexicanu și soția lui declarau cu puțin timp înainte de marele eveniment din viața lor că își doresc un eveniment restrâns, așa că, au avut 300 de persoane la nuntă. Evenimentul a avut loc într-o locație de fițe și au avut invitați de seamă, printre care Nicolae Botogros, încântat să le fie alături în ziua cea mare.

„Sunt mulți ( cei care vor cânta la nunta lor și botezul fetiței). Prima dată este preferatul nostru care este Nicolae Botgros, care este cu toată brigada, va fi lângă noi și va fi toată noaptea, toată orchestra, lăutarii. Nico Matei o ador și o salut și o pup, avem orchestră din Spania (…) Talent o să fie, după care l-am luat pe Cristi Nucă, pe ai noștri, ceilalți vor fi la masă și cine se simte bine să cânte, ca în familie”, declara Marian Mexicanu, la Star la mare fitză, la acel moment.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191