O nouă convocare la lotul național

O nouă convocare la lotul național

Pugilista de la CSM Ploiești, Livia Botica, a prins o nouă convocare la lotul național. Livia va face parte din echipa care va reprezenta România la Campionatul European de Box „U22” programat să se desfăşoare în perioada 8-21 octombrie la Sofia (Bulgaria). Boxerița prahoveană va merge la competiția mondială după o nouă demonstrație de forță în boxul intern.

Botica a boxat, recent, la Campionatul Naţional de Box Feminin pentru Senioare, Tineret, Junioare şi Cadete, de la Constanţa, reuşind să obţină medalia de aur la ,,cat.+81 kg”. Ea a devenit din nou campioană naţională de senioare după ce a trecut, în finală, prin RSC (Referee Stop Contest) în prima repriză, de Roberta Pantelică, de la SCM Craiova. Alte trei medalii medalii de bronz, pentru CSM, au fost cucerite de Ştefania Ţăndărescu (48 kg), Cristina Căldărariu (54 kg), ambele la „tineret” şi Daria Spiridon (70 kg) la „cadete”.

Antrenorii secţiei de box a CSM-ului, Titi Tudor și Adrian Pârlogea, au înscris în competiţia de la Constanţa 8 sportive. De partea cealaltă, Clubul Sportiv Petrolul Ploiești a fost reprezentată de trei pugiliste, asistate din colțul ringului de maestrul Leontin Sandu. Singura pugilistă petrolistă care a urcat pe podiumul de premiere a fost Gabriela Marcu, medaliată cu bronz la cat. 60kg. Marcu a prins bronzul fiind învinsă de vicecampioana europeană a categoriei. Gabriela a avut ghinion la tragerea la sorți așa cum s-a întâmplat și cu celelalte două componente de la CS Petrolul, Andreea Ruță (70kg) și Mariluce Toma (70 kg), care au întâlnit adversare mai experimentate.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191