Aventura in Orientul Mijlociu

Aventura in Orientul Mijlociu

Un baschetbalist de la CSM Petrolul Ploiesti are parte de o aventura orientala! Rareş Movileanu a fost convocat la echipa naţională de baschet „U18” 3×3, care va participa în perioada 23-31 octombrie 2024 la International School Sport Gymnasiade de la Manama (Bahrain)! Lotul „tricolor” va efectua un stagiu centralizat în perioada 14-22 octombrie la Galaţi, după care va pleca spre capitala Bahrainului.

Movileanu se poate considera norocos că va avea parte de o asemenea aventură cum la fel se poate spune și despre baschetbalistele de la CS Județean Prahova. Acestea, din postura de „lucky loser” – echipa care a pierdut la cea mai mică diferență de scor la general, vor juca în turul doi al Cupei României la baschet feminine. Fetele antrenate de Loredana Ion au pierdut ambele manșe contra celor de la Rapid, dar ținând cont de acea diferență vor evolua în faza următoare a competiției. După disputarea dublelor manșe din primul tur al Cupei României, s-au înregistrat următoarele rezultate:

FCC UAV Arad – Sportul Studențesc București 83-33 și 90-47
CSM Târgoviște – Agronomia București 80-40 și 83-38
Rapid București – CS Județean Prahova 107-67 și 93-64

Astfel din această fază a competiției merg spre turul al doilea formațiile: FCC UAV Arad, CSM Târgoviște, Rapid București, CS Județean Prahova și CSM Alexandria. În turul al doilea, programat de asemenea sub forma unor duble manșe, pe 30 noiembrie și 4 decembrie, celor cinci echipe calificate din primul tur li se alătură reprezentantele țării noastre în cupele europene: CSM CSU Constanța, Sepsi SIC Sfântu Gheorghe și Universitatea Cluj-Napoca. Cele patru jocuri, tur-retur, se vor stabili în urma unei trageri la sorți cu capi de serie. Câștigătoarele meciurilor din turul secund se vor califica la turneul Final Four CRBF, programat pe 1 și 2 martie 2025.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191