Auto Lightning Roulette – versiunea care a dus distracția la ruletă la un nivel superior

Auto Lightning Roulette – versiunea care a dus distracția la ruletă la un nivel superior

Ruleta este un joc clasic, care cu greu a putut fi modificat. Însă versiunea Auto Lightning a adus un plus de imprevizibilitate, iar cei care au încercat-o au ajuns la concluzia că distracția a trecut la un nivel superior prin intermediul ei.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Încă de la începuturile sale, ruleta a oferit o experiență distractivă și captivantă. Totuși, formatul său a făcut ca inovațiile să fie destul de greu de implementat. Lucrurile s-au schimbat odată cu versiunea Auto Lightning Roulette, lansată pe piață de cei de la Evolution Gaming.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Ce o diferențiază față de alte jocuri ruleta disponibile? Multiplicatorii de până la 500x sunt principalul argument pentru care cei mai mulți jucători încearcă versiunea Auto Lightning. În rest, jocul este cel pe care îl cunoști deja. Acțiunea se desfășoară pe o platformă clasică de ruletă franceză, cu numere de la 0 la 36. Poți plasa pariurile standard, adică interioare, exterioare, vecine sau speciale. Bila este eliberată automat, iar câștigurile sunt transferate instantaneu în balanța jucătorilor.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Ceea ce face această versiune atât de îndrăgită este că în fiecare rundă, între unul și cinci numere sunt alese complet aleatoriu ca fiind „Lightning”. Lor li se atribuie multiplicatori de până la 500x. Astfel, indiferent de suma pe care o mizezi, șansele de a obține recompense mai mari sunt considerabil mai mari, dacă numerele pe care pariezi sunt „Lightning”. Ce-i drept, dacă ai pariat pe un număr care nu este Lightning, vei avea un câștig mai mic decât în versiunile obișnuite, de 29 la 1.

Plățile din Auto Lightning Roulette:

  • Număr Exact – 29-499:1
  • Separare – 17:1
  • Stradă – 11:1
  • Colț – 8:1
  • Linie – 5:1
  • Coloană – 2:1
  • Duzină – 2:1
  • Roșu/Negru – 1:1
  • Par/Impar – 1:1
  • 1-18/19-36 – 1:1

Un alt motiv pentru care utilizatorii preferă această versiune a jocului este viteza cu care acțiunea se desfășoară. Jocul este accelerat și nu necesită un dealer pentru a învârti roata. Astfel, totul este mult mai dinamic, iar emoțiile generate pot fi mai intense.

Ca un sfat, gestionarea eficientă a bugetului poate face diferența în acest joc. Având în vedere cotele mari oferite pentru numerele Lightning, este important să poți miza cât mai mult timp, în speranța că norocul va fi de partea ta. Indicat este să îți stabilești un buget la începutul fiecărei sesiuni, care să îți permită cât mai multe pariuri. Nu uita de jocul responsabil și, dacă ai epuizat bugetul, oprește-te și fă orice altceva care îți oferă o stare de bine, fie că vorbim despre o plimbare în parc sau cititul unei cărți.

Pentru a avea șanse mai bune, poți să combini pariurile interioare cu cele exterioare. De exemplu, poți să mizezi pe numere, dar în același timp să pariezi și pe par/impar sau pe culoare. Astfel, vei avea o plasă de siguranță în cazul în care pariurile pe numere nu vor fi câștigătoare.

La capitolul greșeli, putem menționa un sistem de pariere haotic, cu mize crescute fără o strategie clară. Nu te lăsa prins de emoția jocului, încearcă să joci echilibrat. În același timp, este recomandat să nu mizezi doar pe un singur număr. Recomandarea este să mizezi pe mai multe. Operatorii online îți oferă și statistici, astfel încât poți vedea care sunt numerele calde și cele reci.

Jocurile de noroc cu mize reale se adresează exclusiv persoanelor care au împlinit vârsta de 18 ani. Fii responsabil!

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191