Un barbat a amenintat ca se sinucide, in sediul Finantelor din Ploiesti. Acesta a stropit cu benzina holul insitutiei

Un barbat a amenintat ca se sinucide, in sediul Finantelor din Ploiesti. Acesta a stropit cu benzina holul insitutiei

Un contribuabil a venit în audiență la directorul instituției, Simona Dolniceanu.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Bărbatul de 57 de ani a fost nemulțumit de răspunsul primit, așa că a amenințat că își dă foc. A plecat din biroul directoarei, dar s-a întors cu o sticlă cu benzină, informeaza Ziarul Incomod.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

A stropit prin birou, în casierie și chiar a turnat combustibil pe el. Apoi a fugit.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Ce spune Politia:

Polițiștii din cadrul Secției nr. 3 de Poliție Ploiești au fost sesizați, la data de 26 septembrie, în jurul orei 10:00, cu privire la faptul că un bărbat ar fi pătruns în sediul unei instituții publice din municipiul Ploiești, având o sticlă asupra sa, amenințând că se sinucide.

 

La fața locului, au fost direcționate mai multe echipaje de poliție, precum și polițiști din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, din primele verificări stabilindu-se faptul că bănuitul, un bărbat, de 57 de ani, din municipiu, a pătruns în sediul instituției, ar fi amenințat că se sinucide și că va incendia clădirea, aruncând în interiorul acesteia cu produs petrolier, fără a aprinde substanța respectivă, ulterior plecând de la fața locului.

La sosirea echipajelor de poliție, bănuitul nu a mai fost găsit la fața locului.

La scurt timp, în urma căutărilor efectuate, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Ploiești l-au depistat pe bărbat, în acest moment aflându-se la sediul unității de poliție, în vederea clarificării situației de fapt, urmând a fi luate măsurile legale în consecință.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191