Cum arată fiica și soția lui Mihai Găinușă. Concurentul de la Asia Express se laudă cu o familie superbă | FOTO

Cum arată fiica și soția lui Mihai Găinușă. Concurentul de la Asia Express se laudă cu o familie superbă | FOTO

Mihai Găinușă are o familie superbă! Concurentul de la Asia Express este căsătorit cu Ioana Găinușă și au doi copii minunați. Iată cum arată soția lui și fiica acestuia, Eva. Mihai Găinușă are și un băiat în vârstă de 13 ani.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Mihai Găinușă este un bărbat împlinit din toate punctele de vedere. Are o carieră de succes și o familie superbă, de care i-a fost foarte dor în perioada în care a participat la Asia Express. Prezenatorul a vorbit de fiecare dată cu mândrie despre familia lui.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Cum arată copiii lui Mihai Găinușă, de la Asia Express

Concurentul a pornit în mega-competiția Asia Express alături de colega lui, Oana Paraschiv. Dincolo de obstacolele pe care le-a întâlnit de-a lungul edițiilor și probele dificile, Mihai Găinușă a trecut printr-un alt moment greu, și anume faptul că a fost nevoit să stea departe de familia lui atât de mult timp.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Nu a putut nici să comunice cu ei, neavând telefon mobil, nici să îi vadă. Așadar, experiența Asia Express a fost, într-adevăr, dificilă pentru el. Nimic nu a mai contat, însă, când s-a reîntâlnit cu familia lui la întoarcerea din Asia Express.

Mihai Găinușă a fost așteptat acasă de o soție frumoasă și doi copii superbi. Eva are 19 ani și se pregătește pentru cea mai importantă etapă din viața ei, și anume înscrierea la facultate, iar Andrei este mezinul familiei și are 13 ani. Prezentatorul are o relație foarte apropiată cu soția și cu copiii lui.

Cum s-au cunoscut Mihai Găinușă și soția lui

Mihai Găinușă și soția s-au cunoscut în urmă cu mulți ani, pe vremea când nu știau că urmează să își unească destinele și să aibă împreună o familie. Prezentatorul a spus că el crede că soția lui l-a cunoscut prima, și apoi el.

Cei doi s-au întâlnit într-un mod neașteptat, fiind vecini în Drumul Taberei. La un moment dat, au ajuns la un pas să se tamponeze cu mașinile și astfel au interacționat unul cu celălalt.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191