Start cu probleme pentru CSM Petrolul

Start cu probleme pentru CSM Petrolul

CSM BBA Petrolul Ploieşti ia, mâine, startul în ediţia 2024-2025 a Ligii Naţionale de Baschet Masculin urmând să o întâlnească în Sala Sporturilor Olimpia, începând cu ora 18:00, pe Corona Braşov. Va fi un start cu probleme medicale pentru gruparea ploieșteană. De-abia venit la echipă, pivotul Matic s-a accidentat în testul cu Steaua astfel că ratează debutul oficial. În schimb, va debuta în echipamentul galben-albastru Petre Kiss, absent până acum din cauza unei accidentări, dar și Demarkus Stuckey Jr. adus în locul lui Hornbuckle.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

CSM Petrolul – Corona este un duel care se repetă după ce în urmă cu două săptămâni, în Cupa României, trupa brașoveană s-a impus, 86-73, în Sala Olimpia. Gazdele ar vrea să se revanșeze mai ales că Brașovul a pierdut, 68-77, în prima, la Sibiu. Managerul echipei ploieștene, Ionuț Ivan, vrea ca lumea să vină la sală, să susțină echipa și împreună să învingă Brașovul.

„Pentru noi, începe un campionat în care, aşa cum am promis, ne vom ţine de planul prin care vrem să le dăm credit jucătorilor pe care i-am crescut şi cu care am avut performanţe la nivel de juniori. Sperăm ca, îmbinând tinereţea şi dorinţa lor de afirmare cu experienţa lui Vlad Corpodean sau a celor patru jucători străini, să reuşim să construim o echipă competitivă, care să le aducă satisfacţii iubitorilor baschetului din Ploieşti, pe care îi aşteptăm să ne fie alături”, a declarat Ivan pentru csmploiesti.ro.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Arbitrii delegaţi la jocul de mâine sunt Laurenţiu Grigoraş (Buzău), Dragoş Barbu (Iaşi) şi Alina Ioana Dekany (Bucureşti), iar comisar din partea Federaţiei Române de Baschet va fi Cătălin Burlacu, din Ploieşti. Accesul publicului este liber. Din acest sezon echipa va activa sub denumirea CSM BBA Petrolul Ploieşti ca urmare a asocierii cu Bucharest Basketball Academy, cea mai nouă şcoală de baschet din Capitală, care îşi propune ca, în următorii 5 ani, să aibă în pregătire nu mai puţin de 1000 de copii!

Parteneriatul îi asigură secţiei de baschet a CSM Ploieşti un suport financiar consistent pentru noul sezon, precum şi alte facilităţi cum ar fi posibilitatea de a folosi, gratuit, baza sportivă BBA Arena din incinta Romexpo Bucureşti şi a beneficia de serviciile personalului academiei – antrenori de baschet, antrenori strenght & conditioning, antrenori individualizare, psiholog sportiv, fizioterapeut şi kinetoterapeut.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191